Στις live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί εν όψη του Διαδικτυακού Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού live εκπομπή (συζήτηση) στην ITNNEWS με θέμα ‘’ Ιαματικός Τουρισμός ’’ .

Έχουμε την χαρά και την τιμή να βρίσκεται μαζί μας ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδας κ. Μάρκος Δανάς στις 12:10 , η Διευθύνων Σύμβουλος Time Heritage Δρ. κα Αφροδίτη Καμάρα στις 12:30 , από την Επιτροπή Ιαματικού Τουρισμού Βορείου Αιγαίου κ. Σπινάλης Γιάννης στις 12:50 , από τα Λουτρά Ποζαρ ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Χρήστος Μπάτσης στις 13:10, από την Ιαματική Πηγή Κόλπου Γέρας κα Δέσποινα Καλιάλη στις 13:20,  από την Ιαματική Πηγή  Κασσάνδρας κ. Ηρακλής Λειβαδίτης στις 13:30 ,  από την Ιαματική Πηγή Σοφάδων κ. Δημοσθένης Κατσής στις 13:40  , από τη Θέρμαι Σύλλα κ. Αναστασόπουλος Γιάννης στις 13:50 , από την Ιαματική Πηγή Καβάλας κα Κορίνα Γανίτου στις 14:00 , από την Ιαματική Πηγή Κόνιτσας κα Πελαγία Καρατζίκου στις 14:10  ,  από την Ιαματική Πηγή Χίου κ. Βεργίνας Κώστας στις 14:20 , από την Ιαματική Πηγή Αιδηψού κ. Καπόλος Άρης στις 14:30 και από την Ιαματική Πηγή Σιδηροκάστρου κ. Καποκρανίδης Δημήτρης στις 14:40.1

Θέμα ‘’ Ιαματικός Τουρισμός’’

Οι καλεσμένοι θα απευθύνουν χαιρετισμό και θα δοθούν απαντήσεις σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος κ . ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ .

Κατά τη διάρκεια αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr .

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM και τη σελίδα μας στο Facebook .

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Facebook : https://www.facebook.com/itnnews.gr  ( θα ήταν χαρά μας να γίνει κοινοποίηση του live στην σελίδα σας στο Facebook)

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  στο Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Σας περιμένουμε όλους!