Η Marriott International Inc. ανακοίνωσε το άνοιγμα του Fuzhou Marriott Hotel Riverside στην πρωτεύουσα της επαρχίας Fujian της Κίνας.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται σε στρατηγική τοποθεσία σε μια προνομιακή τοποθεσία στην καρδιά της Donghu Digital Town στην περιοχή Changle, το υπερσύγχρονο κέντρο καινοτομίας, επιχειρήσεων και τρόπου ζωής της Fuzhou. Το Fuzhou Marriott Hotel Riverside είναι έτοιμο να φέρει εκλεπτυσμένους, διαισθητικά σχεδιασμένους χώρους για τους επισκέπτες να εργάζονται, να χαλαρώνουν και να εμπνέονται κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο Fuzhou.

Με πάνω από 2.200 χρόνια ιστορίας, το Fuzhou προσελκύει τόσο εγχώριους όσο και διεθνείς επισκέπτες με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και τις παραδοσιακές τέχνες, καθώς και τη μοναδική τοπική κουζίνα. Σημαντικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τον περίφημο ιστορικό δρόμο δέκα αρχαίων λωρίδων που ονομάζονται Three Lanes and Seven Alleys, Drum Mountain και Xichan Temple. Το Fuzhou είναι η πρωτεύουσα του Fujian και αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε άλλες περιοχές της επαρχίας, όπως το Xiamen, το βουνό Wuyi και τα διάσημα γήινα σπίτια Fujian Tulou που αποτελούν μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα.