Εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 40% προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Aegean Airlines, για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 6 Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, οι εκπτώσεις αφορούν σε όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς και από όλους τους προορισμούς εξωτερικού, για πτήσεις  μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 3 Μαρτίου και εφαρμόζονται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Αναλυτικά, έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 1-30 Νοεμβρίου,  30% στις πτήσεις μεταξύ 1 -31 Δεκεμβρίου και 40% έκπτωση εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 1 Φεβρουαρίου-27 Μαρτίου. Σημειώνεται ότι οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30%  και 40%.

Παράλληλα, για τις οικογένειες προσφέρεται επιπλέον 50% έκπτωση για τα παιδιά από 2 έως 12 ετών και 100% έκπτωση για τα βρέφη έως 2 ετών, με εξαίρεση τα ασυνόδευτα παιδιά. Τέλος, η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy, ενώ οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου, με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου.