Εκδήλωση για την προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που προσφέρουν η Κεντρική Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία σε εκπροσώπους των σημαντικότερων T.Os καθώς και τα εγκυρότερα τουριστικά-ταξιδιωτικά ΜΜΕ της Σουηδίας διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, σε κεντρικό εστιατόριο της Στοκχόλμης.   

1 20
Ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Π. Μούρμας, παρουσιάζει την Κεντρική Ελλάδα και την Δυτική Μακεδονία ως ιδανικούς προορισμούς για εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Παύλος Μούρμας, παρουσίασε επίσης τα μέτρα τα οποία λαμβάνει η χώρα μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τα πρωτόκολλα τα οποία εφαρμόσθηκαν με στόχο την ασφάλεια των επισκεπτών, όπως επίσης και τις δυνατότητες της Ελλάδας ως ιδανικού και ασφαλούς προορισμού καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

2 23
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε ελληνικό εστιατόριο της Στοκχόλμης, στο πλαίσιο των δράσεων δημοσίων σχέσεων της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας.

Μετά την εκδήλωση, ο κος Μούρμας είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Τ.Οs όπου εξετάστηκαν οι προοπτικές του τουρισμού στην Ελλάδα για το 2021, ενώ στις επαφές του με τους δημοσιογράφους διερευνήθηκαν οι δυνατότητες υλοποίησης ταξιδιών εξοικείωσης το επόμενο διάστημα.

3 12
Από αριστερά, η Π. Καμάρη από την Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, ο ιδιοκτήτης του Tema Resor, D. Karlsson, ο blogger M. Olsson (Mittgrekland), ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Π. Μούρμας, η blogger P. Nordin (Pellasinspiration), o E. Welhagen από το Tema Resor και ο ιδιοκτήτης του περιοδικού  RES Travel Magazine, N. Norberg.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι των ταξιδιωτικών πρακτορείων Tema Resor, TravelHouse, Apollo, Ticket Resor, TUI και Ving, των περιοδικών RES Travel Magazine, Båtliv Magazine, First Class Magazine, Vagabond Magazine κ.ά. καθώς και οι συντάκτες των δημοφιλών blog Pellasinspiration και Mittgrekland. Ακόμα, παραβρέθηκαν η Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια, Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η διάσημη Σουηδή τραγουδίστρια, Jill Johnson, και η celebrity manager, Maria Ljungen, από τη Freebird Entertainment.

4 5
Ο Π. Μούρμας (αριστερά) με την M. Ljungen, την Α. Πασχαλίδου, τον CEO της Freebird Entertainment, B. Ljungen και την J. Johnson.