Tα νέα ιδιόκτητα γραφεία της Istion Yachting είναι γεγονός και σηματοδοτoύν το χαρακτήρα και το μέγεθος της εταιρείας, αλλά και την πρόθεσή της να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να καινοτομεί στον κλάδο του Θαλάσσιου Τουρισμού, τιμώντας την 28ετή πορεία της με αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον.

Οι νέες εγκαταστάσεις έκτασης περίπου 500 τ.μ. εξυπηρετούν τις επεκτατικές ανάγκες της εταιρείας, καθώς δραστηριοποιείται σε πολλαπλά τμήματα και καλύπτει ένα διευρυμένο φάσμα λειτουργιών και δραστηριοτήτων. Η μελέτη ανακατασκευής του κτιρίου και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των εσωτερικών χώρων, που άξια ικανοποιούν τις νέες ανάγκες, είναι έργο του εξαίρετου αρχιτέκτονα και πολύτιμου συνεργάτη της Istion κου Λάμπρου Νικολή.

ISTIONHQ2

Η Istion Yachting έχοντας στο δυναμικό της έναν από τους νεότερους στόλους στην Ελλάδα, μετρά περισσότερα από 220 σκάφη των γνωστότερων ευρωπαϊκών ναυπηγείων, τα οποία εξυπηρετούνται οπό 9 σημεία αναχώρησης σε όλη την Ελλάδα. Η αναβάθμιση των κεντρικών γραφείων επιστεγάζει κυριολεκτικά και μεταφορικά την εδραίωση της Istion μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του ελληνικού Θαλάσσιου Τουρισμού και το όραμά της για την καθιέρωση της πατρίδας μας ως κορυφαίο προορισμό yachting στην υφήλιο.

ISTIONHQ3

“Η κίνηση αυτή εν μέσω της πρωτόγνωρης συγκυρίας που βιώνουμε λόγω της υγειονομικής κρίσης, έρχεται να ανυψώσει το ηθικό μιας ομάδας που δουλεύει σκληρά, με επαγγελματισμό, προσοχή στην λεπτομέρεια και στην ποιότητα υπηρεσιών. Δυναμικά ορθώνουμε το ανάστημά μας και βρήσκουμε το βηματισμό μας προς την επόμενη μέρα για την εξομάλυνση των συνθηκών του κλάδου μας.” Ιωάννης Κουρούνης, ISTION Founder & CEO