Πέντε πλοία της Holland America Line θα πραγματοποιούν κρουαζιέρες στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2021. Προσφέροντας την απόλυτη ευρωπαϊκή εξερεύνηση.

Στα προγράμματα κρουαζιέρας βρίσκονται και ελληνικοί προορισμοί. Τα λιμάνια εκκίνησης περιλαμβάνουν το Άμστερνταμ, τον Πειραιά, τη Βαρκελώνη, το Civitavecchia – το λιμάνι της Ρώμης – και τη Βενετία.

Από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο 2021, τα πέντε πλοία θα προσφέρουν δρομολόγια από επτά έως 35 ημέρες.

Θα επισκεφθούν τη Βαλτική, τις Βρετανικές Νήσους, τις γαλλικές και ισπανικές ακτογραμμές, την Ιβηρική χερσόνησο, τη Μεσόγειο και τη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Γροιλανδίας, της Ισλανδίας, της Νορβηγίας και του Βόρειου Ακρωτηρίου.

Οι κρουαζιέρες σε Ελλάδα
Το πλοία Westerdam και Zuiderdam θα περάσουν όλη τη σεζόν στη Μεσόγειο. Με κρουαζιέρες 11 και 12 ημερών που θα αναχωρούν από Civitavecchia, τη Βενετία, τη Βαρκελώνη και τον Πειραιά με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τη Μύκονο, το Μόντε Κάρλο, το Κόπερ στη Σλοβενία, τη Λεμεσό και τη Ριέκα στην Κροατία.

“Στην Holland America Line, είμαστε μια κοινότητα παθιασμένων globetrotters, λέει ο πρόεδρος της Holland America Line Γκους Αντρότσα.

Για όποιον θέλει να πάει στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι και να συνδεθεί πραγματικά με μια ποικιλία πολιτισμών.

Η Holland America Line έχει συγκεντρώσει την πιο διαφορετική συλλογή δρομολογίων που αγκαλιάζει ολόκληρη την περιοχή”.