Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 η Online Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των εκθέσεων του 2020 που διοργανώνει η Mact Media Group . Στην Online Συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν φορείς του τουρισμού και προσωπικότητες του θεματικού και θαλάσσιου τουρισμού.

Ο Γ. Διευθυντής της Mact Media Group κ. Γιώργος Καραχρήστος παρουσίασε τις εκθέσεις του 2020 ξεκινώντας με την Διεθνή Έκθεση Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας και Οίνου που θα πραγματοποιηθεί 23-25 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου , στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το Yachting Festival Αλίμου στις 5-8 Νοεμβρίου στην Μαρίνα Αλίμου και τέλος το Yachting Festival Βόλος που θα πραγματοποιηθεί 20-22 Νοεμβρίου στο Λιμένα Βόλου. Οι εκθέσεις θα πραγματοποιηθούν καλώς εχόντων των πράγματων .

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης στάλθηκαν πάνω από 70 επιστολές από φορείς , περιφέρειες και ιδιώτες με την στήριξη τους στις εκθέσεις της εταιρίας.

Ο κ. Γιώργος Καραχρήστος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ευχήθηκε ένα καλό υπόλοιπο χρονιάς , γεμάτο υγεία και δύναμη ώστε να ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Online Συνέντευξη Τύπου στο παρακάτω link.

https://www.youtube.com/watch?v=2wV9J5SHYpY Επισυνάπτεται η παρουσίαση των εκθέσεων.