Με χώρες σε όλο τον κόσμο να προσφέρουν διάφορα επίπεδα ανταπόκρισης στη συνεχιζόμενη πανδημία Covid-19, η πρόκληση για τους διαχειριστές ταξιδιών έγκειται στην ενημέρωση με τις τελευταίες πληροφορίες.

Μία νέα συσκευή, η Riskline καταγράφει όλες τις τελευταίες ενημερώσεις σε έναν κεντρικό κόμβο, εξοπλίζοντας τους διαχειριστές με τις λεπτομέρειες και τα δεδομένα που χρειάζονται για να σχεδιάσουν και να διαχειριστούν τα ταξίδια με αυτοπεποίθηση.

Το ολοκληρωμένο μικροσκόπιο Covid-19 της Riskline παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες μαζί με την τελευταία επίσημη κυβερνητική καθοδήγηση.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

  • Διαδραστικό χάρτη χωρών που περιγράφει τα επίπεδα κινδύνου, τους περιορισμούς ταξιδιού, τις διαδικασίες καραντίνας, τα μέτρα κλειδώματος και άλλους περιορισμούς στην κυκλοφορία. Κάνοντας κλικ σε μια χώρα, ο χρήστης μπορεί να αναλύσει τις πληροφορίες σε επίπεδο πόλης.
  • Ειδοποιήσεις ειδήσεων σε πραγματικό χρόνο που αναφέρουν τις τελευταίες ενημερώσεις Covid-19
  • Έκθεση Covid-19 Travel and Safety με συμβουλές σχετικά με το τι να περιμένετε όταν ταξιδεύετε, συμπεριλαμβανομένων μέτρων ελέγχου στα αεροδρόμια και περιορισμών στις δημόσιες συγκοινωνίες

Η Suzanne Sangiovese , Διευθύντρια Εμπορικών και Επικοινωνιών της Riskline, λέει:

«Όσοι είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών θα έχουν διαπιστώσει ότι τα καθήκοντα και οι ευθύνες τους έχουν πλέον αλλάξει δραστικά, ενώ ταυτόχρονα, το καθήκον φροντίδας τους έχει ενισχυθεί. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε μια αναλυτική προσέγγιση για τον προγραμματισμό επαγγελματικών ταξιδιών κατά τη διάρκεια του COVID-19 και η νέα μικροσυσκευή μας βοηθά τους διαχειριστές να το κάνουν αυτό. Η πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν πριν και κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε ταξιδιού τους επιτρέπει να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν για τις δύσκολες αποφάσεις που θα ακολουθήσουν. ”

Οι διεθνείς ειδικοί ασφαλείας Global Guardian χρησιμοποιούν το νέο μικροσκόπιο της Riskline.

Ο Μάικλ Μπαλάρντ , Διευθυντής Πληροφοριών της Global Guardian, λέει: «Η ύπαρξη αξιόπιστης νοημοσύνης σε πραγματικό χρόνο είναι επιτακτική ανάγκη να ενημερώνεται όταν λειτουργεί μια παγκόσμια επιχείρηση. Η Riskline ήταν ένας πολύτιμος και αξιόπιστος πόρος για την ομάδα μας στο Global Guardian καθώς υποστηρίζουμε την παγκόσμια βάση πελατών μας. “