Ακόμα ένα ρεσιταλ ασυνέπειας και αναξιοπιστίας από τον κ. Υπουργό Τουρισμού

Ενα χρόνο πριν, ο Υπουργός Τουρισμού δήλωνε στην δημόσια τηλεόραση, για την βραχυχρόνια μίσθωση ότι θα πρέπει να υπάρχει ισονομία με τις άλλες τουριστικές επιχειρήσεις, «φορολογικά και από κάθε άλλη άποψη. Επιπλέον, έκανε λόγο για την ανάγκη να τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

Είναι απορίας άξιο, ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται ο Υπουργός Τουρισμού την έννοια της ισονομίας!

Στο από κάθε πλευρά φειδωλό πρόγραμμα με τον βαρύγδουπο τίτλο -σε σχέση με αυτό που προσφέρει-  «Τουρισμός για Όλους», κ.Θεοχάρη, έχετε εντάξει στους παρόχους καταλύματος τους ιδιοκτήτες μη αδειοδοτημένων από το Υπουργείο Τουρισμού καταλυμάτων.

Ο Υπουργός Τουρισμού για μια ακόμα φορά φαίνεται να μην έχει αντιληφθεί την δύσκολη θέση που έχουν περιέλθει οι αδειοδοτημένες από το Υπουργείο Τουρισμού ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις  που στήριξαν και στηρίζουν το «άνοιγμα» του τουρισμού στην δύσκολη φετινή τουριστική σεζόν, που αναγκάστηκαν να δανειστούν  κεφάλαια για να επαναλειτουργήσουν, χωρίς έσοδα, μόνο και μόνο για να στηρίξουν την ελληνική οικονομία και να διατηρήσουν θέσεις εργασίας.

Κύριε Υπουργέ,

μάλλον έχετε μπερδέψει τα αδειοδοτημένα με τα μη αδειοδοτημένα καταλύματα.

Εσείς μπορεί να έχετε αδύναμη μνήμη και ξεχνάτε συχνά τι έχετε πει, αυτοί όμως που σας ακούνε δεν ξεχνούν και αναρωτιούνται πως έγινε καταλύματα τα οποία, αν και δέχονται  τουρίστες, δεν έχουν προδιαγραφές ασφαλείας, δεν τηρούν υποχρεωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν αποδίδουν τους αναλογούντες φόρους και τέλη στο κράτος, να αντιμετωπίζονται από την κυβέρνηση της ΝΔ επι ίσοις όροις με τα αδειοδοτημένα τουριστικά καταλύματα.

Τι έχετε να απαντήσετε σε αυτούς κύριε Υπουργέ Τουρισμού;