Οι 140 επαγγελματίες του ταξιδιού καλωσορίστηκαν στο αεροδρόμιο με μια χορευτική παράσταση
Οι 140 επαγγελματίες του ταξιδιού καλωσορίστηκαν στο αεροδρόμιο με μια χορευτική παράσταση. Φωτογραφία: sl

csm Alltours Inforeise Kreta touristik aktuell 198b79a02b 1

Ήταν ένα ιδιαίτερο και συναισθηματικό ταξίδι πληροφοριών: τέσσερις εβδομάδες μετά την ακύρωση της διεθνούς προειδοποίησης ταξιδιού, 140 υπάλληλοι ταξιδιωτικών πρακτορείων επισκέφτηκαν το ελληνικό νησί της Κρήτης μετά από πρόσκληση του Alltours and Condor.

Πόσο ανακουφισμένος είναι που οι Γερμανοί επισκέπτες επιτρέπεται επιτέλους να εισέλθουν ξανά στη χώρα ήταν ήδη ξεκάθαρο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Η ειδική πτήση από το Condor καλωσορίστηκε από ένα συγκρότημα χορού και μουσικής στην άσφαλτο.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Allsun Zorbas Village στη Χερσόνησο και μπόρεσαν να πάρουν μια εντύπωση για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο του ξενοδοχείου. Η πρώτη εντύπωση ήταν σταθερά θετική. “Τώρα έχουμε δει ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την ασφάλεια και να το μεταδώσουμε στους πελάτες”, λέει ο Thomas Nowak, Διευθύνων Σύμβουλος της Zimmermann Touristik στην Κολωνία. “Είχα μερικές νέες κρατήσεις για την Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα ελπίζω ότι η προσωπική μου εμπειρία θα μου επιτρέψει να πουλήσω τον προορισμό ακόμα καλύτερα.”