Η Cvent προσφέρει προσωρινά όλα τα Πιστοποιητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα Cvent σε οποιονδήποτε στον κλάδο δωρεάν.

Οι πιστοποιήσεις συνήθως προσφέρονταν μόνο σε πελάτες της Cvent και μπορεί να κοστίσουν έως και 1.594 € για ένα άτομο για πιστοποίηση και εκπαίδευση σε ολόκληρη την πλατφόρμα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης εκατοντάδες δωρεάν ζωντανές, εικονικές συνεδρίες εκπαίδευσης και ομάδες μελέτης πιστοποίησης, που φιλοξενούνται από ειδικούς της Cvent.

Το δωρεάν πρόγραμμα πιστοποίησης και εκπαίδευσης προσφέρει

Εκατοντάδες εικονικές ζωντανές και προ-ηχογραφημένες προπονήσεις που βουτούν βαθιά στην πλατφόρμα Cvent, δίνοντας στους συμμετέχοντες την ευελιξία να μάθουν με τον δικό τους ρυθμό.

Δωρεάν πιστοποιήσεις Cvent που παρέχουν στους επαγγελματίες του κλάδου τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες. Εκτός από την προσφορά των εξετάσεων πιστοποίησης Cvent, η εταιρεία προσφέρει ζωντανές συνεδρίες προετοιμασίας εικονικής πιστοποίησης που διοργανώνονται από ειδικούς της Cvent και παρέχει δωρεάν πρόσβαση στην πλατφόρμα διαχείρισης εκδηλώσεων της κατά την περίοδο των εξετάσεων.

Οι προσφερόμενες πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν

  • Πιστοποίηση δικτύου προμηθευτών Cvent
  • Πιστοποίηση διαχείρισης εκδηλώσεων
  • Προηγμένη πιστοποίηση διαχείρισης εκδηλώσεων
  • Πιστοποίηση εφαρμογών για κινητά
  • Πιστοποίηση Venue Sourcing
  • Εικονικές εκδηλώσεις (εκπαιδευτικό μάθημα από τις 8 Ιουλίου, πιστοποίηση που θα ακολουθήσει)
  • Σύντομα διαθέσιμο: Πιστοποιήσεις για υβριδικά συμβάντα, μάρκετινγκ εκδηλώσεων και για πίνακες κοινωνικής δικτύωσης – Διάγραμμα και εργαλείο καθισμάτων της Cvent

Η Cvent προσφέρει τις πιστοποιήσεις και τα εκπαιδευτικά της προγράμματα δωρεάν έως τις 31 Αυγούστου.

Οι πιστοποιήσεις Cvent και η εκπαίδευση βοήθησαν τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλο τον κόσμο να επεκτείνουν τις δεξιότητές τους και να αυξήσουν την καριέρα τους.