Η Διεθνής Έκθεση Καινοτομίας-Πληροφορικής και Ψηφιακών Εφαρμογών, η οποία επρόκειτο να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Σιγκαπούρη, έχει μεταφερθεί για την περίοδο από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου και θα είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακή, λόγω των περιορισμών που επέβαλε ο Covid-19 .

Μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, η ConnecTechAsia, η οποία συμπεριλαμβάνει τις  BroadcastAsia, CommunicAsia, SatelliteAsia και την TechXLR8Asia, θα μετατραπεί στη συνέχεια σε μία 24ωρη διαδραστική αγορά, διάρκειας 365 ημερών. Μέσω της πλατφόρμας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ομιλητές και εκπρόσωποι εταιρειών, ενώ ο εικονικός χώρος της έκθεσης θα επιτρέψει στις εταιρείες να παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα τους στους εγγεγραμμένους χρήστες.

Η ConnectechAsia διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Σιγκαπούρη, με την υποστήριξη της Κυβέρνησης και, αποτελεί το μεγαλύτερο ψηφιακό γεγονός της Νοτιανατολικής Ασίας. Φιλοξενεί πάνω από 1.700 εκθέτες, 200 ομιλητές και περισσοτέρους από 35.000 επισκέπτες. Το 2019 συμμετείχαν πάνω από 30 χώρες με εθνικά περίπτερα. Η έκθεση διοργανώνεται από την Informamarkets (πρώην UBM) η οποία αποτελεί κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης διεθνών εκθέσεων στον κόσμο.