Το Jet2.com και το Jet2holidays ώθησαν την επανέναρξη των προγραμμάτων πτήσεων και διακοπών τους την 1η Ιουλίου.

Η αεροπορική εταιρεία με έδρα το Λιντς και ο δεύτερος μεγαλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας του Ηνωμένου Βασιλείου στο παρελθόν σχεδίαζαν επιστροφή στις 17 Ιουνίου .

Η ανακοίνωσή της έρχεται καθώς η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέτρα καραντίνας 14 ημερών για τις αφίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα, τα οποία αναμένεται να επιβληθούν για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες από τις αρχές Ιουνίου και να αποτρέψουν πολλούς από το ταξίδι στο εξωτερικό.


Εκπρόσωπος του Jet2 είπε: «Λαμβάνοντας υπόψη τους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που προκαλούνται από την πανδημία Covid-19, έχουμε λάβει την απόφαση να ξαναρχίσουμε το πρόγραμμα πτήσεων και διακοπών την 1η Ιουλίου. Η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των συναδέλφων μας είναι η απόλυτη προτεραιότητά μας και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση πολύ προσεκτικά.

Επανέλαβε τις επιλογές επανεκκίνησης του χειριστή για το εμπόριο: «Η δέσμευσή μας να συνεργαζόμαστε με ανεξάρτητους ταξιδιωτικούς πράκτορες δεν ήταν ποτέ ισχυρότερη και επικοινωνούμε με πράκτορες με μια σειρά από επιλογές για τους πελάτες, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών rebook, των κωδικών rebook και των ευέλικτων T & C.

«Όλες αυτές οι εξαιρετικά ευέλικτες επιλογές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους πράκτορες να φροντίζουν τους πελάτες τους και είμαστε πολύ περήφανοι για τα σχόλια που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής. Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους πράκτορες που επηρεάζονται από τη σημερινή ανακοίνωση ότι θα λάβουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσίας.

«Έχουμε πει καθ ‘όλη τη διάρκεια ότι ο ήλιος θα λάμψει ξανά και όταν συμβαίνει αυτό, θα είμαστε εκεί για να πάρουμε τους πελάτες μας στις αξέχαστες διακοπές τους. Εκτός αυτού, οι πράκτορες μπορούν να είναι σίγουροι ότι θα εφαρμόσουμε μέτρα, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ευημερία όλων των επιβαινόντων. Θα ανακοινώσουμε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σε εύθετο χρόνο. “

ΠΗΓΗ travelweekly