Χρειάζεται να εστιάσουμε όλοι πάνω στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων και ιδίως των εποχικών επιχειρήσεων που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

«Σε μια συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε σκέψεις για τις μεγάλες προκλήσεις της περιόδου. Τις μεγάλες προκλήσεις, τόσο της χώρας όσο και των νησιών μας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκε   το θέμα του τουρισμού η προστασία της απασχόλησης, η στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας κάθε επιχείρησης. 

iGuHPlsH normal

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras@atsipras

Χρειάζεται να εστιάσουμε όλοι πάνω στα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων και ιδίως των εποχικών επιχειρήσεων που δίνουν τη μάχη της επιβίωσης. Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

2405:15 μ.μ. – 4 Ιουν 2020Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter70 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Τον κ. Τσίπρα συνόδευαν στη συνάντηση ο τομεάρχης Ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός και η τομεάρχης τουρισμού Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Στη συνάντηση ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του εξήραν την σημασία των επιδόσεων του Νοτίου Αιγαίου στον ελληνικό τουρισμό και το πόσο ανάγκη έχει όλη η χώρα, την επιστροφή στις επιδόσεις αυτές. 

«Παρουσιάσαμε την αισιοδοξία μας, που προκύπτει από την αφοσίωση στον στόχο μας, από το γεγονός ότι είμαστε εδώ, έτοιμοι να δώσουμε ξανά όποια μάχη χρειαστεί» τόνισε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.