Η ασφάλεια και η υγεία των ταξιδιωτών και των συνεργατών μας ήταν πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα.
Τώρα, καθώς ο κόσμος μας «ανοίγει» ξανά, ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να νιώθετε απόλυτα ασφαλείς κάθε φορά που αποφασίζετε να ταξιδέψετε.
Εμείς, στο Cosmorama, πιο έτοιμοι από ποτέ, σας παρουσιάζουμε τη νέα πολιτική «Ταξιδεύοντας με φροντίδα COSMORAMA» η οποία θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα καλύτερα για την επιλογή σας να ταξιδέψετε μαζί μας.
  Μικρές ευέλικτες ομάδες
Είναι γνωστό ότι το Cosmorama διοργανώνει ταξίδια με μικρές Ταξιδιωτικές Ομάδες. Πρόκειται για μία επιλογή που μας έχει καθιερώσει χρόνια τώρα στην ελληνική αγορά. Ευέλικτες ομάδες που δίνουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν την ταξιδιωτική παρέα, να επισκεφθούν με ασφάλεια αξιοθέατα και τοπικές κοινότητες, να ζήσουν μια πραγματική ταξιδιωτική εμπειρία! Και όλα αυτά με την προστασία που προσφέρει το ολιγομελές σχήμα.
  Μονή θέση στα πούλμαν
Σε όλα μας τα προγράμματα εγγυόμαστε «άδεια διπλανή θέση» στα λεωφορεία που χρησιμοποιούμε σε όλες τις οδικές μεταφορές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μοναδική εξαίρεση για όσους ταξιδεύουν με την οικογένειά τους (συζύγους ή παιδιά).
  Τήρηση υγειονομικών κανόνων
Η ασφάλεια στον προορισμό είναι βασικό μας μέλημα. Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της εκάστοτε χώρας και σε πλήρη αρμονία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σε κάθε προορισμό, ετοιμάζουμε πριν από την αναχώρηση του εκάστοτε ταξιδιού μια σειρά από οδηγίες που σκοπό έχουν να σας ενημερώσουν και να σας κρατήσουν υγιείς όσο ταξιδεύετε.
  Εκπαιδευμένοι Συνοδοί/Αρχηγοί
Η ομάδα των Συνοδών/Αρχηγών COSMORAMA βρίσκεται πάντα δίπλα σας στα ομαδικά ταξίδια φροντίζοντας και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να απολαύσετε το ταξίδι σας ζώντας μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι πλήρως εκπαιδευμένοι σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε προορισμό και γνώστες των υγειονομικών πρωτοκόλλων των περιοχών που επισκέπτονται σε κάθε ταξίδι, προσφέροντάς σας την απαιτούμενη ασφάλεια.
  Εγγραφή χωρίς έγνοιες για Ομαδικά Ταξίδια
Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες και την αβεβαιότητα της περιόδου, το Cosmorama σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στον προορισμό της αρεσκείας σας χωρίς την υποχρέωση προκαταβολής. Όταν οι υγειονομικές συνθήκες για τον εκάστοτε προορισμό επιβεβαιωθούν θετικά τότε θα σας ενημερώσουμε για την πληρωμή του ταξιδιού σας.
  Ακύρωση λόγω ασθένειας από COVID-19
Στην απευχθέα περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός σε COVID-19 πριν την αναχώρηση του ταξιδιού, το COSMORAMA θα σταθεί δίπλα του, απαλλάσσοντάς τον από οποιαδήποτε έξοδα ακύρωσης και μεταφέροντας το ποσόν που έχει καταβάλει για μελλοντικό ταξίδι.
  Ηλεκτρονική έκδοση βίζας και check in αεροδρομίων
Το Cosmorama -όπως πάντα- με γνώμονα την ασφάλεια των ταξιδιωτών που το εμπιστεύονται αναλαμβάνει την έκδοση ηλεκτρονικής βίζας καθώς και των καρτών επιβίβασης στις πτήσεις από και προς Ελλάδα υπό την προϋπόθεση ότι επιτρέπεται από τους αρμόδιους φορείς.