Στης live εκπομπές του itnnews.gr  έχουμε την χαρά και την τιμή να σας ανακοινώσουμε ότι την Τριτη 9 Ιουνιου στις 12και 40 το μεσημέρι  θα βρίσκεται μαζί μας  ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στον τομέα του Τουρισμού Της Κρήτης κ. Κυριάκος Κώτσογλου .Με θέμα Το Τουριστικό πλάνο της Κρήτης στις νέες συνθήκες .

Με τον  κ. Κυριάκο Κώτσογλου, θα συζητήσουμε δώσει και θα απαντήσεις   σε ερωτήματα που θα απευθύνει ο Διευθυντής της Mact Media Group και δημοσιογράφος  k.Γεώργιος Καράχρηστος  σχετικά με τον σχεδιασμό της Περιφέρειας μετα από της επιπτώσεις πανδημίας που υπάρχουν στον  επιχειρηματικό κόσμο , τους εργαζομένους και  στην Κρήτη , αλλά και τον σχεδιασμό της Περιφέρειας για την ανάκαμψη του τουρισμού στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια και πριν της εκπομπής θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο info@itnnews.gr . 

Η εκπομπή θα μεταδοθεί live από το ZOOM

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή  κάνετε εγγραφή  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform

Θα μεταδοθεί  live επίσης από τη σελίδα του itnnews  στο Facebook και στο  Instagram

/A:  Συγγρού 72, Αθήνα 11742

(Τ:  2110129575

*E: g.karachristos@mact.gr

:W: www.mact.gr

:  https://www.facebook.com/mact.mediagroup/

 https://www.youtube.com/channel/UCudQRRVy3_c3ZlmVjbwVMow/featured