ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

Αξιότιμα μέλη,

Αρχικά να ευχηθούμε ότι όλοι εσείς και οι οικογένειες σας είσαστε καλά. Περάσαμε όλοι μας μία δύσκολη χρονική περίοδο, και ελπίζουμε ότι πλέον θα αρχίσουμε να βγαίνουμε από αυτή και να γυρίσουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα μας, και στις δουλειές μας.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων σχετικά με τον Covid –19 το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε μαζί με την εφορευτική επιτροπή και τους υποψηφίους για ΔΣ και αποφασίσαμε από κοινού ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, και ώρα 10:00 – 18:00.

Δυνατότητα να ψηφίσουν έχουν τα επίλεκτα και τα τακτικά μέλη που είναι οικονομικά εντάξει, καθώς και τα επίτιμα μέλη. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης μέλη τα οποία χρωστάνε πάνω από 2 χρόνια συνδρομές, θα πρέπει να πληρώσουν τις συνδρομές της τελευταίας διετίας (80 ευρώ) προκειμένου να ψηφίσουν. Επιπρόσθετα, η Λέσχη δίνει τη δυνατότητα χρήσης πιστωτικής κάρτας και δόσεων για την πληρωμή των συνδρομών.

Αγαπητά μέλη, οι εκλογές θα γίνουν – εφόσον δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στα ως σήμερα δεδομένα – με όλες τις προφυλάξεις και κάτω από ισχυρές συνθήκες υγιεινής.

Ελπίζουμε στη συμμετοχή όλων σας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ Για την εφορευτική επιτροπή
Ο Πρόεδρος Ο πρόεδρος
Τάσος Πρωτοψάλτης Παναγιώτης Κοντός