✔Σε μια συζήτηση για τον τουρισμό δεν γίνεται να μην σχολιάσουμε την ανυπαρξία μέτρων στήριξης για τον Τουρισμό από την κυβέρνηση σε αυτή την κρίση πανδημίας. ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
✔Είναι δυνατόν οι επιχειρήσεις του τουρισμού, που κατά πλειοψηφία είναι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να στηριχθούν με όρους Τραπεζικού Δανεισμού, με τις εγγυήσεις που του ζητάνε; Πιστεύετε ότι οι επιχειρήσεις αυτές θα ενισχυθούν αυξάνοντας το κόστος δανεισμού τους με την επιστρεπτέα προκαταβολή;
✔Πρέπει σήμερα να προχωρήσετε σε άμεση ενίσχυση σε μη επιστρεπτέα επιδότηση προς τις επιχειρήσεις αυτές!
✔Θα βιώσουμε έναν Αρμαγεδώνα στα εργασιακά. Πάνω από το 50% των εργαζομένων στον Τουρισμό δεν θα βρουν δουλειά.
✔Επιπλέον πρέπει να προσελκύσουμε νέες αγορές από την στιγμή που οι παραδοσιακές μας αγορές όπως Αγγλια, Ολλανδία , Γαλλία είναι πολύ δύσκολο να μας τροφοδοτήσουν φέτος.
✔Αλήθεια γιατί θα τοποθετηθούν ναυαγωσωστες από την 1 Ιουλίου; Οι Έλληνες πολίτες δεν χρειάζονται ασφάλεια στις πολυσύχναστες παραλίες.
✔Τέλος με το τις ρυθμίσεις του νομοσχέδιου δεν θα μείνειι σπιθαμή για να μπορέσει κάποιον λουόμενους μπάνιο χωρίς να πληρώσει. Αποκλείεται τους επισκέπτες και τους ντόπιους από μεγάλες περιοχές όπου υπάρχει πυκνή δόμηση από ξενοδοχειακές μονάδες, όπως για παράδειγμα η περιοχή της Νότιας Ρόδου.