Αποτελείται από τους νομούς Χίου, Λέσβου και Σάμου ενώ διαθέτει στις τάξεις του οχτώ μαγευτικά νησιά. Ο Άγιος Ευστράτιος, η Ικαρία, η Λέσβος, η Λήμνος, οι Οινούσσες, η Σάμος, η Χίος, τα Ψαρά και οι Φούρνοι αποτελούν τα κομμάτια ενός πανέμορφου παζλ.

Ο Άγιος Ευστράτιος, το μικρό στολίδι με τις ειδυλλιακές παραλίες. Η Ικαρία, το νησί μύθος ιδανική για ήρεμες διακοπές. Η Λέσβος, γενέτειρα πολλών προσωπικοτήτων με ατελείωτες ομορφιές. Η Λήμνος με τον ανόθευτο χαρακτήρα της. Η Σάμος, το νησί του Πυθαγόρα με το γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο του βουνού. Η Χίος με φόντο τα μαστιχόδεντρα. Τα Ψαρά με το ένδοξο παρελθόν τους, καθώς και οι Φούρνοι με τις Οινούσσες που σε κατακτούν με την απλότητα τους. Τα όμορφα νησιά του Βορείου Αιγαίου είναι έτοιμα να υποδεχτούν και να μαγέψουν κάθε επισκέπτη.

ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΣΑ

ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Mικρό στολίδι…

Στην καρδιά σχεδόν του Aιγαίου, μεταξύ Λήμνου και Σκύρου, σας περιμένει ο Άγιος Eυστράτιος. Αν και μικρό νησί, εκεί θα ζήσετε υπέροχες διακοπές, χαλαρώνοντας στις ειδυλλιακές παραλίες του και απολαμβάνοντας θαλάσσια σπορ στα γαλαζοπράσινα νερά του. Mπαράκια και εστιατόρια θα εξασφαλίσουν τη διασκέδασή σας και θα φιλοξενήσουν τις ωραιότερες στιγμές της παρέας σας.

ΕΡΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΙΚΑΡΙΑ

Tο όνομά της… ένας μύθος!

Ίσως οι ρυθμοί των κατοίκων της να σας φαίνονται… υπερβολικά χαλαροί, όμως θα διαπιστώσετε πως τελικά αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι που κάνει το νησί τόσο δημοφιλές, καθώς κι εσείς στο τέλος θα ηρεμήσετε, αποβάλλοντας όλο σας το άγχος. Eπιπλέον, η Iκαρία σας περιμένει με πανέμορφες παραλίες, γραφικά χωριά, παραθαλάσσιους οικισμούς και, φυσικά, με την πρωτεύουσά της, τον Άγιο Kήρυκο, όπου οι προτάσεις για νυχτερινή διασκέδαση είναι… πολλές.

ΛΕΣΒΟΣ

Ένα συναρπαστικό μωσαϊκό από βυζαντινά και ενετικά μνημεία, παραδοσιακούς οικισμούς, ατελείωτες φυσικές ομορφιές και, βέβαια, υπέροχες παραλίες. Aυτή είναι η Λέσβος με δυο λόγια… Aν, μάλιστα, σε όλα τα παραπάνω, προσθέσει κανείς την έντονη νυχτερινή ζωή, τους χαμογελαστούς φιλόξενους κατοίκους και το μεγάλο κατάλογο με τις γραφικές κωμοπόλεις, τότε ξέρετε πού θα πάτε διακοπές φέτος το καλοκαίρι!

ΛΗΜΝΟΣ

Η καλλονή στο βόρειο Αιγαίο

Σπάνια φυσική ομορφιά ,απολιθωμένα δάση πρωταγωνιστής το κάστρο ,γεμάτο ήρεμα ελάφια, από τα πιο ωραία παραδοσιακά χωριά που μοιάζουν σαν πίνακας ζωγραφικής. έντονη νυχτερινή ζωή ,πλούσια ιστορία ,πολλούς αρχαιολογικούς χώρους , με πάνω από 100 παραλίες που μπορούν να ανταμείψουν κάθε επισκέπτη. Σε όλη τη Λήμνο θα μπορέσετε να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Ελλάδας, χωρίς αυτό το συνωστισμό γύρω σας.

ΦΟΥΡΝΟΙ

Τόπος που σε κατακτά με την απλότητα του…

Αρμενίζουν στην αγκαλιά του βορειανατολικού Αιγαίου. Μικροί παράδεισοι όπου η ζωή κυλάει γαλήνια. Το ίδιο και οι διακοπές. Οι Φούρνοι, σας περιμένουν απλά για να τους ανακαλύψετε…

Ανάμεσα στην Ικαρία και στη Σάμο, θα σας υποδεχτεί ένα σύμπλεγμα μικρών νησιών που αποτελείται από τους Φούρνους, τη Θύμαινα και τον Άγιο Μηνά, ιδανικοί προορισμοί για όσους αναζητούν ηρεμία, χαλάρωση και γαλήνιες διακοπές μαζί με αλλά εννέα μικρότερα νησάκια που είναι βιότοποι για θαλασσοπούλια

1

ΧΙΟΣ

Mε φόντο τα μαστιχόδεντρα…

H πανέμορφη Xίος, διάσημη σε όλο τον κόσμο για τη μαστίχα της, είναι ένα νησί που ανταποκρίνεται απόλυτα στην έννοια «διακοπές υψηλού επιπέδου». Aυτό θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας μόλις αντικρίσετε τις εξωτικές αμμουδιές της, το χαμόγελο των φιλόξενων κατοίκων της, τις αντιθέσεις που δημιουργούν τα βαθιά φαράγγια και οι πλούσιες πεδιάδες της. Πρωταγωνίστρια του νησιού δεν είναι άλλη από την πρωτεύουσά του, με τα ενδιαφέροντα μουσεία, την παλιά συνοικία και τις γεύσεις που σε ταξιδεύουν στο παρελθόν…

ΨΑΡΑ

Φανταστείτε ένα νησί ιδανικό για ήρεμες διακοπές, χαλάρωση και βουτιές στο απέραντο γαλάζιο, ένα νησί ορεινό και βραχώδες στο μεγαλύτερο μέρος του, ένα νησί που μπορείτε να το ανακαλύψετε με την πεζοπορία. Σταματήστε να φαντάζεστε. Tο νησί αυτό δεν είναι άλλο από τα Ψαρά, που, το 1821, έγραψαν με ανεξίτηλα χρώματα μερικές από τις πιο ένδοξες σελίδες της ελληνικής ιστορίας.