Η Αυτόνομη Κατάδυση είναι μία φανταστική και σίγουρα ξεχωριστή από τις κοινές, δραστηριότητα! Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φανατικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο! Οι δύτες μέσα από τις εξορμήσεις τους στους βυθούς απολαμβάνουν μοναδικά συναισθήματα όπως η έλλειψη της βαρύτητας, η απόλυτη γαλήνη, η παρατήρηση της υδρόβιας ζωής, η διαφυγή από την καθημερινότητα (βλέπε ρουτίνα δουλειάς) κ.α. Τα βιώματα της Αυτόνομης Κατάδυσης την κατατάσσουν σε εθιστικό χόμπι!

Πώς να ξεκινήσω με την Αυτόνομη Κατάδυση;

Δεδομένου ότι δεν έχεις προγενέστερη εμπειρία, μπορείς να προσεγγίσεις την Αυτόνομη Κατάδυση με δύο τρόπους:

1
Όταν θες απλά να πάρεις μία γεύση από αυτό που εμείς λατρεύουμε να κάνουμε τότε η επιλογή σου είναι η Κατάδυση Γνωριμίας (TRY SCUBA DIVING). Με τις ελάχιστες απαιτήσεις από εσένα (μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες και φυσικά το χαμόγελο σου), το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να μας αφιερώσεις 4 ώρες από τη ζωή σου για να ζήσεις κάτι που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη σου.

Κατόπιν της εμπειρίας σου θα είσαι πλέον σε θέση να αποφασίσεις αν θες να προχωρήσεις στο πρώτο επίπεδο πιστοποίησης της Αυτόνομης Κατάδυσης! (κρατάς μυστικό; Το 95% των συμμετεχόντων στην Κατάδυση Γνωριμίας ξετρελαίνονται και συνεχίζουν την εκπαίδευση τους…σσσ μυστικό)

2
Όταν, συνειδητοποιημένα, η επιλογή σου είναι να μετατρέψεις την Αυτόνομη Κατάδυση στο αγαπημένο σου χόμπι τότε θα πρέπει να εκπαιδευτείς στο πρώτο επίσημο σχολείο πιστοποίησης Δύτης Ανοικτής Θάλασσας SSI (SSI Open Water Diver).

Προετοιμάσου για την απόλυτη υποβρύχια εμπειρία από τους άψογα καταρτισμένους επαγγελματίες μας και το ταξίδι στο μαγικό μπλε ξεκινάει! Μέσα από την ολοκληρωμένη πρακτική και θεωρητική γνώση που θα λάβεις ο απόλυτος στόχος μας είναι να πιστοποιηθείς ως ένας άρτιος και ασφαλής δύτης αναψυχής με παγκόσμια αναγνώριση.

Συνδεσιμότητα Κατάδυσης Γνωριμίας και Δύτη Ανοικτής Θάλασσας

Η συνδεσιμότητα που υπάρχει ανάμεσα στα δύο προγράμματα σου προσφέρει την ασφάλεια της συνειδητοποιημένης επιλογής και σε προστατεύει από τυχόν βεβιασμένες κινήσεις που ίσως μελλοντικά μετανιώσεις!

Πως γίνεται αυτό;

Εγγράφεσαι στο πρόγραμμα Κατάδυση Γνωριμίας και εκτελείς την δραστηριότητα. Αν επιθυμείς, έχοντας προσωπική άποψη πλέον, εγγράφεσαι στο πρόγραμμα Δύτης Ανοικτής Θάλασσας. Τόσο το πρακτικό κομμάτι της Κατάδυσης Γνωριμίας όσο και το οικονομικό προσμετρείται για το πρόγραμμα της πιστοποίησης. Δεν τα χάνεις! Το πρακτικό κομμάτι αφαιρείται από την ακαδημαϊκή ύλη αφού σύμφωνα με το οργανισμό(SSI) ισοδυναμεί με το πρώτο πρακτικό μάθημα του σχολείου και το οικονομικό κομμάτι αφαιρείται από το συνολικό κόστος του προγράμματος Δύτης Ανοικτής Θάλασσας.

Λοιπόν τι περιμένεις;; Ελα στην παρέα της INTERMARE DIVERS