Δύο ξεχωριστά μενού από τον Ελληνογάλλο σεφ Henri Emmanuel Guibert παρουσιάζονται στο Explorer’s Bar-Bistro του NJV Athens Plaza.

O Ελληνογάλλος σεφ Henri Guibert με δύο νέα μενού που δημιούργησε ειδικά για το all time classic Explorer’s Bar–Bistro, φέρνει την δική του αύρα σε επιλογές φαγητού στο κέντρο της Αθήνας στην Πλατεία Συντάγματος.

Η φιλοσοφία των μενού συνοψίζεται σε αυτό που ο ίδιος τονίζει για τις δημιουργίες του:

«Συνδύασα αγαπημένα προϊόντα της Ελληνικής γης, ακολουθώντας γαλλική τεχνική για δύο διαφορετικά μενού που θα εμπλουτίσουν την αθηναϊκή γαστρονομική εμπειρία».

Webp.net resizeimage 2020 01 30T143641.785

Τα μενού του Henri G περιλαμβάνουν:

Μενού Ι

Λευκή ψαρόσουπα με σχοινόπρασο, σκορδάτα κρουτόν και σάλτσα “Harissa”

Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο και πουρέ πατάτας με Ελληνική τρούφα

Μους σοκολάτας Gauanaja 70%, φράουλες μαριναρισμένες σε πετιμέζι

Μενού ΙΙ

Τόνος ταρτάρ, γουακαμόλε και μους ούζου

Φιλέτο μοσχαρίσιο στην σχάρα, πάστα ελιάς Καλαμών και ψητά λαχανικά με θυμαρίσιο μέλι

Carpaccio μάνγκο, γλυκό τριαντάφυλλο και παγωτό γιαούρτι