Το Τμήμα Πολιτισμού & Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για άλλη μια χρονιά σχεδιάζει ένα πλούσιο, ποιοτικό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, με καλλιτεχνικές δημιουργίες, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2020.

Συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, εκδηλώσεις για παιδιά θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο της τέχνης, του πολιτισμού και των γραμμάτων σε μία διαδρομή από την Άνω Σύρο του Ρεμπέτικου ως το Ιστορικό Θέατρο Απόλλων στη νεοκλασική Ερμούπολη και τα γραφικά χωριά του νησιού, όπου κάτοικοι και επισκέπτες θα ζήσουν μια αξέχαστη πολυπολιτισμική εμπειρία.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις εντάσσονται στη γενικότερη στρατηγική του Δήμου για την προσέλκυση επισκεπτών με ειδικά ενδιαφέροντα.

Πέρα από τις πλούσιες πολιτιστικές δραστηριότητες περιλαμβάνονται και ενέργειες τουρισμού εμπειρίας, προσβάσιμου τουρισμού, περιβαλλοντικών δράσεων, αθλητικών δραστηριοτήτων και γαστρονομικών απολαύσεων σε ένα πλαίσιο ποιότητας, εμπειρίας, φιλοξενίας, ασφάλειας και ομορφιάς.