Ειδικά μενού και υπηρεσίες σπα προσφέρει το Hilton Aθηνών την εορταστική περίοδο.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, στο φαντασμαγορικό Galaxy Bar & Restaurant με θέα τη φωτισμένη Αθήνα θα απολαύσετε gourmet μενού 7 πιάτων, που θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μαντί με κονφί πάπιας, σύκα, καρύδια και τυρί comte και μοσχαρίσιο φιλέτο με κυδώνι μπρεζέ και σος μαύρης τρούφας. Όσο για τη μουσική επένδυση, η μπάντα VanilaSwing ετοιμάζει μια μοναδική βραδιά με αγαπημένα jazz classics και christmas swing. Για την Ημέρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Βυζαντινό ετοιμάζει μια γιορτή για όλη την οικογένεια με πλούσιο μπουφέ, ζωντανή μουσική και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το δείπνο στο Galaxy Bar & Restaurant περιλαμβάνει gourmet μενού 8 πιάτων με πρωταγωνιστές το φιλέτο γλώσσας με στρείδια και σος beurreblanc και το μοσχαρίσιο φιλέτο BlancAngus με αχλάδι και φουάγκρας. Ταξιδέψτε το βλέμμα σας στη φωτισμένη Αθήνα με livesoul και jazz από την IdraKayne και υποδεχθείτε το νέο χρόνο με ανεβαστικό DJ set από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Η πρώτη μέρα του 2020 θα σας βρει στο Βυζαντινό ν’ απολαμβάνετε το θρυλικό πρωτοχρονιάτικο μπουφέ πρωινού. 

Για την εορταστική περίοδο, κάνετε ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό σας από το Hiltonia Spa. Χαλαρώστε πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων και καλωσορίστε το νέο έτος ανανεωμένοι και λαμπεροί! Αν πάλι θέλετε να κάνετε πρωτότυπα δώρα-εμπειρίες στα αγαπημένα σας πρόσωπα, στο HiltoniaSpa με την αγορά δύο giftvoucher παίρνετε άλλο ένα τρίτο δωρεάν.