Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με μέλη της Κοιν.Σ.Επ. “ΕΡΚΥΝΑ”,  που τον ενημέρωσαν για την πλούσια δράση της επιχείρησης. 

Αρχικά αναφέρθηκαν στους βελτιωμένους οικονομικούς δείκτες της επιχείρησης από την έναρξή της λειτουργίας της έως και σήμερα, τονίζοντας ότι απασχολεί προσωπικό 14 ατόμων, προσφέροντας με τον τρόπο αυτό εργασία σε γυναίκες που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.  Επισήμαναν επίσης, ότι η Κοιν.Σ.Επ. “ΕΡΚΥΝΑ’’ παράγει διατροφικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, τόσο για το ευρύ κοινό, όσο και για τη διατροφή των μαθητών και μαθητριών του Μουσικού Σχολείου και του 4ου Γυμνασίου Σχολείου Λιβαδειάς.

Στόχος της επιχείρησης είναι η περαιτέρω οικονομική της ανάπτυξη, η ενίσχυση της παρουσίας της σε εκθέσεις τροφίμων, ενώ ζήτησαν τη συνεργασία του Δήμου για τη διοργάνωση γαστρονομικών εκθέσεων στην πόλη της Λιβαδειάς με στόχο την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας που παράγονται στη βοιωτική γη. Υπογράμμισαν δε ότι για την τουριστική προβολή και την ενημέρωση των επισκεπτών είναι απαραίτητη η λειτουργία ενός περιπτέρου τουριστικών πληροφοριών στην περιοχή της Κρύας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων σημείωσε ότι γνωρίζει τη σημαντική δράση της επιχείρησης και την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα αρωγός στις δράσεις τους που συμβάλλουν αφενός στη μείωση της ανεργίας και αφετέρου στην τουριστική προβολή του τόπου.