Τη Σαντορίνη πρόσθεσε στο χαρτοφυλάκιο προορισμών της για το καλοκαίρι του 2020 η Jet2, έπειτα από την πρόσφατη ανακοίνωση νέων προορισμών της στην Ελλάδα που είναι η Μύκονος, η Λέσβος, η Καλαμάτα, η Σκιάθος και η Πρέβεζα.

Οι πτήσεις προς Σαντορίνη θα είναι διαθέσιμες από τις αρχές Μαϊου έως τα τέλη Οκτωβρίου από τα αεροδρόμια Μπερμιγχαμ, Μάντσεστερ και Στάνστεντ.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο από το Μάντσεστερ και σε εβδομαδιαία βάση τις Τρίτες από το Μπέρμιγχαμ και το Στάνστεντ.

Σχεδόν 40.000 θέσεις θα είναι διαθέσιμες για τη Σαντορίνη.

Συνολικά, οι Jet2.com και Jet2holidays προσφέρουν 14 ελληνικούς προορισμούς.

Η διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στο Ην. Βασίλειο, κ. Έμι Αναγνωστοπούλου εξέφρασε τις ευχαριστίες της στην Jet2.com για την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην Ελλάδα ως μοναδικού και αυθεντικού προορισμού καθώς και για τη στήριξή της.

Είμαστε πεποισμένοι οτι οι πελάτες τους δεν θα απολαύσουν απλώς τη Σαντορίνη για το φυσικό και αρχιτεκτονικό της κάλλος, αλλά θα ανακαλύψουν και μοναδικούς πολιτιστικούς θησαυρούς όπως τον οικισμό του Ακρωτηρίου, τόνισε η κ. Αναγνωστοπούλου.