Σε μια από τις γωνιές της Αθήνας που αποτελούν καταφύγιο για εκατοντάδες κατοίκους και επισκέπτες, την πλατεία Ναθαναήλ στα Πατήσια συνεχίστηκαν οι στοχευμένες δράσεις καθαριότητας και αποκατάστασης που έχει σχεδιάσει ο Δήμος Αθηναίων.

Με την συνδρομή των ανθρώπων της Καθαριότητας, του Πρασίνου και του Ηλεκτρολογικού και την χρήση όλων των μέσων που έχουν στην διάθεση τους οι αρμόδιες διευθύνσεις:

  • Κλαδευτήκαν δέντρα, κουρευτήκαν οι θάμνοι και το γρασίδι, φυτεύτηκαν νέα δέντρα και λουλούδια για να δώσουν χρώμα και να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το πάρκο.
  • Επιδιορθώθηκαν και βάφτηκαν τα σπασμένα παγκάκια όπως και τα καλαθάκια απορριμμάτων, αντικαταστάθηκαν κάποια από αυτά ενώ βάφτηκαν τα παρτέρια.
  • Αποκαταστάθηκε πλήρως ο φωτισμός του πάρκου και επιδιορθωθήκαν οι βλάβες στους κεντρικούς πίνακες ηλεκτρικού ρεύματος.
  • Καθαρίστηκε και πλύθηκε με ειδικά πιεστικά μηχανήματα η πλατεία για να παραδοθεί περιποιημένη, καθαρή και πιο φωτεινή στους δημότες.

Οι συντονισμένες παρεμβάσεις σε πλατείες, πεζόδρομους και άλλα κεντρικά σημεία στις γειτονιές της Αθήνας γίνονται με σχεδιασμό παράλληλα μα την καθημερινή φροντίδα της πόλης σε κάθε της γωνία ώστε ο πολιτισμός της καθημερινότητας να γίνεται μέρα με την μέρα πράξη.

«Πάρκο Ναθαναήλ στα Πατήσια. Το προσωπικό του δήμου από την καθαριότητα, το πράσινο και το ηλεκτρολογικό, εδώ. Συμπληρώνοντας βήμα – βήμα τη συνολική εικόνα των περιποιημένων ελεύθερων χώρων όλης της Αθήνας. Έτσι πρέπει, αυτό γίνεται» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.