Σε δράσεις τουριστικής προβολής προβαίνουν οι Δήμοι Πάτμου και Κάσου, με στόχο την ενίσχυση και προώθηση του τουριστικού τους προϊόντος.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πάτμου ενέκρινε τη συνεργασία του με εταιρεία Marketing η οποία θα επιλεγεί μετά από διαγωνισμό, για τη συμβουλευτική υποστήριξη του δήμου σε επίπεδο τουριστικής προβολής.

Παράλληλα, ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου, ενέκρινε το φυλλάδιο τουριστικής προβολής του νησιού, με την ονομασία «Κάσος, η πατρίδα της καρδιάς. Είναι εκεί και σε περιμένει.» Το εν λόγω έντυπο θα τυπωθεί σε 5.000 αντίτυπα, στην Ελληνική γλώσσα και θα καλύψει τις ανάγκες του νησιού σε τουριστικές εκθέσεις της χώρας. Στο έντυπο, παρουσιάζονται οι ομορφιές του νοτιοανατολικότερου νησιού των Δωδεκανήσων, η ιστορία, ο πολιτισμός και η γαστρονομία του.

Μεταξύ άλλων, περιγράφονται αναλυτικά η πρωτεύουσα και τα πέντε του χωριά, Φρυ, Μπούκα, Αγία Μαρίνα, Παναγία, Αρβανιτοχώρι και Πόλι αντίστοιχα,  οι παραλίες του,  όπως για παράδειγμα Αντιπέρατος, Αμμούα, Κατάρτι, Βρύση και Χέλαρτος, τα νησάκια Αρμάθια, το μνημείο Ελληνοκαμάρα και η Κασιώτικη κουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Κάσο υπάρχουν 126 ιδιαίτερες εκκλησίες και μοναστήρια, Ναυτικό Μουσείο, Αρχαιολογική Συλλογή και συλλογή αγροτικών-κτηνοτροφικών εργαλείων στο Αλετουριό του Αη Δημήτρη. Τέλος, στο νησί λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο  12 σημαντικά πανηγύρια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον κατοίκων και επισκεπτών.