Tο Sani Resort αναδείχθηκε πρώτο στην κατηγορία World’s Leading Family & Beach Resort 2019 στα World Travel Awards, τον διακεκριμένο φορέα τουρισμού που επιβραβεύει και τιμάει την αριστεία σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας βιομηχανίας ταξιδιών και τουρισμού. 

Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το Sani Resort ως τον κορυφαίο οικογενειακό προορισμό στον κόσμο, αναβαθμίζει την εικόνα του ελληνικού τουρισμού γενικότερα, σε μία κατηγορία τουριστών που διεκδικούν όλοι οι ανταγωνιστικοί προορισμοί και επιβεβαιώνει την στρατηγική του ομίλου Sani/Ikos για νέες επενδύσεις.  

Τα World Travel Awards αποτελούν σημείο αναφοράς στον τουρισμό και τα ταξίδια παγκοσμίως. Στη φετινή διοργάνωση, το Sani Resort προκρίθηκε σε 11 κατηγορίες συνολικά και απέσπασε βραβεία σε τρεις, μεταξύ των οποίων κορυφαίου οικογενειακού Resort της Ευρώπης – Europe ’s Leading Family Resort και κορυφαίου οικογενειακού Resort στην Ελλάδα – Greece ’s Leading Family Resort.

Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019, σε ένα λαμπρό Grand Gala στη Royal Opera House της πόλης Muscat στο Oman. 

Ο COO του Sani/Ikos Group, Δημήτρης Κοντός, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση του Sani Resort: «Eίμαστε περήφανοι γι’ αυτό το βραβείο. Είναι μεγάλη μας τιμή. Οι διακρίσεις αυτές αποτελούν απόδειξη της δουλειάς ολόκληρης της ομάδας του Sani Resort και μας εμψυχώνουν για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι.» 

Το βραβείο World’s Leading Family & Beach Resort προστίθεται στις σημαντικές διακρίσεις και βραβεία του Sani Resort και έρχεται στο κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς. Το καλοκαίρι του 2019, το πολυβραβευμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα πρόσθεσε πληθώρα νέων εμπειριών για τους φιλοξενούμενούς του, όπως την ακαδημία τένις Rafa Nadal Tennis Academy σε αποκλειστική συνεργασία με την ομάδα του παγκόσμιου θρύλου του ευγενούς αθλήματος, την Chelsea FC Foundation, τις προνομιακές υπηρεσίες Sani Suite Collection για την απόλυτη εμπειρία εξατομικευμένης εξυπηρέτησης, το Volvo Tour, που παρέχει στους φιλοξενούμενους μια ιδιαίτερη, πολυτελή ξενάγηση στην περιοχή, και τη συνεργασία με τον κορυφαίο σεφ στον κόσμο, Mauro Colagreco στο Water restaurant – κάτοχο τριών αστεριών Michelin όπως και του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο, Mirazur. 

Οι βραβεύσεις του Sani Resort ενισχύουν τη δέσμευση το συγκροτήματος για την παροχή μιας αξέχαστης, ολοκληρωμένης και ξεχωριστής εμπειρίας διακοπών σε κάθε φιλοξενούμενο. Ολόκληρη η ομάδα του –επίσημα πλέον– κορυφαίου οικογενειακού resort συνεχίζει να στοχεύει διαρκώς στην περαιτέρω εξέλιξη, βελτίωση και ανανέωση, ώστε να συνεχίσει νa πρωτοπορεί με το εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχών. 

Για τη νέα σεζόν που έρχεται τον Απρίλιο του 2020, το Sani Resort συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του και υπόσχεται ακόμη περισσότερες καινοτομίες και μοναδικές εμπειρίες, όπως την πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου Porto Sani, που θα ανοίξει τις πόρτες του για να δείξει το νέο του πρόσωπο τον Μάιο.

Το Sani Resort είναι ένας τόπος διακοπών, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής με θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο, μόλις 50 λεπτά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Αποτελείται από πέντε ξενοδοχεία τα Sani Beach, Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias και Sani Dunes τα οποία λειτουργούν από τον Απρίλιο έως το Νοέμβριο προσφέροντας διαμονή και υπηρεσίες 5 αστέρων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

Σε μια ιδιωτική έκταση 4.500 στρεμμάτων, διαθέτει μαγευτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά, πευκοδάση και ελαιώνες, καταφύγια πουλιών, λόφους, λίμνες και περιπατητικά μονοπάτια. H υψηλή αισθητική, η φιλοξενία, οι ανέσεις και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους επισκέπτες του, έχουν αναγνωριστεί μέσα από μια σειρά διεθνείς διακρίσεις και βραβεία. Το θέρετρο διαθέτει σύγχρονες αθλητικές υποδομές όπως, μεταξύ άλλων, κέντρα θαλάσσιων σπορ και καταδύσεων, ακαδημία ποδοσφαίρου και τένις σε συνεργασία με την Chelsea FC Foundation και τον Rafa Nadal, γήπεδα τένις, καθώς και εξειδικευμένους χώρους για τη διασκέδαση και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και εφήβων, 5 σύγχρονα spa, ανοικτό θέατρο, ιδιωτική μαρίνα και εμπορικό κέντρο με κομψά καταστήματα, καθώς και μια πλειάδα βραβευμένων εστιατορίων και μπαρ που καλύπτουν κάθε γαστριμαργική προτίμηση. Την όλη εμπειρία έρχονται να συμπληρώσουν το Sani Gourmet και το Sani Festival, δύο μοναδικά φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας, αφιερωμένα στην υψηλή γαστρονομία, τον πολιτισμό και τη μουσική από όλες τις πλευρές του κόσμου, με έμφαση στην jazz και την διεθνή σκηνή.