Επιλέξτε Page

ITB 2019: Εντυπωσιακό το περίπτερο της Κέρκυρας! (Φωτ. – Βίντεο)

ITB 2019: Εντυπωσιακό το περίπτερο της Κέρκυρας! (Φωτ. – Βίντεο)

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, σε συνεργασία με τον Δήμο Κέρκυρας, για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετέχει με κοινό αυτόνομο Περίπτερο, σε μια από τις σημαντικότερες επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ‘ITB BERLIN’.

Έπειτα από τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα της συμμετοχής της Κέρκυρας με αυτόνομο περίπτερο στην περσινή Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού ITB στο Βερολίνο, οι τουριστικοί επιχειρηματίες του Νησιού θα έχουν και αυτόν τον χρόνο τον δικό τους χώρο στο περίπτερο της Κέρκυρας (Stand EU 102), στην Έκθεση του Βερολίνου για τις επαγγελματικές τους συναντήσεις με σκοπό τη δικτύωση και το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους παράγοντες του τουριστικού κλάδου.

Πρόκειται για το κορυφαίο παγκόσμιο γεγονός στην ταξιδιωτική βιομηχανία για τους επαγγελματίες του κλάδου και τις επιχειρηματικές συμφωνίες.  Η έκθεση ITB BERLIN είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση και μια από τις κορυφαίες του κλάδου της που προάγει το τουριστικό προϊόν. Το 2018 συγκέντρωσε 10.000 εκθέτες από 186 χώρες.

Την έκθεση κάλυψαν περίπου 5.000 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από 76 χώρες και περίπου 450 bloggers από 34 χώρες. Την έκθεση επισκέφτηκαν 160.000 άτομα και παρευρέθησαν  εκπρόσωποι από την πολιτική, καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη από την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, με σκοπό τη δικτύωση και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών με τους παγκόσμιους «παίκτες» και παράγοντες του τουριστικού κλάδου. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για το σύνολο του παγκόσμιου ταξιδιωτικού εμπορίου να συναντήσει, να συνδέσει, να διαπραγματευτεί και να επιχειρήσει κάτω από μια κοινή στέγη.

Φέτος θα παρουσιαστεί, για τρίτη φορά σε ειδικό χώρο, το Medical Tourism Pavilion (Ιατρικός Τουρισμός), ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιατρικούς προμηθευτές να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρξουν και άλλες παράλληλες και σχετικές με τον Ιατρικό Τουρισμό εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθεί το Medical Media Lunch, όπου δημοσιογράφοι και εκδότες θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους εκθέτες του Ιατρικού Τουρισμού, καθώς και η Medical Tourism ΙΤΒ Night 2019, που στόχο έχει το networking μεταξύ αγοραστών, προμηθευτών και μέσων επικοινωνίας.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ τα Ιόνια Νησιά.

Στο περίπτερο του ΕΟΤ φιλοξενούνται τα Ιόνια νησιά. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους.

%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1 2

%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1

 

corfutvnews.gr

ITN Ελληνικός Τουρισμός

itn 34

ITN ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

ITN GREEK TOURISM

Gold Hire Solutions: Αξιόπιστος συνεργάτης στην πρόσληψη προσωπικού

SETKE ΤΕΥΧΟΣ 3 | ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022

3rd Yachting Festival – Athens

Yachting & Gastronomy Volos

ΗΑΤΤΑ

Εγγραφή στο newsletter

World Tourism Expo

ΙΕΚ ΑΛΦΑ

HELLENIC MEDIA GROUP