Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση παρουσιάσαμε στο Yachting Festival Καννών το Yachting Festival που θα γίνει στην Μαρίνα Αλίμου 11 – 14 Απριλίου 2019.

Συναντηθήκαμε με υποψήφιους πελάτες που μπορεί να συμμετέχουν στο Yachting Festival στην Αθήνα με νέες καινοτομίες στο τομέα του θαλάσσιου τουρισμού.

Διαφημίσαμε και προβάλαμε το Yachting Festival στις Κάννες το οποίο άφησε θετικές εντυπώσεις και μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή τους και την επίσκεψη τους στον Άλιμο .

Συζητήσαμε για την συμμετοχή εξειδικευμένων byers και bloggers πάνω στο Yachting και το θαλάσσιο τουρισμό. Είμαστε σε συνεννόηση για την συμμετοχή τους αλλά και για να γίνουν Β2Β συναντήσεις στην έκθεση.

Μπορούμε να αναφέρουμε ότι σημαντικές σκέψεις για το νέο ανανεωμένο Yachting Festival στην Αθήνα μας βρήκε πολύ αισιόδοξους ότι μπορεί να καθιερωθεί σαν την μεγαλύτερη γιορτή Yachting και θαλάσσιου τουρισμού στην Μεσόγειο και στα Βαλκάνια . Ήδη έχουμε διαμορφώσει το χώρο του Αλίμου με καινοτόμες ιδέες που εξασφαλίζει μια τέτοια διοργάνωση κύρους.

To Yachting Festival οργανώνετε από το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Τουριστικών Επαγγελματικών Σκαφών Άνευ Πληρώματος (ΣΙΤΕΣΑΠ) και την εταιρία Mact Media Group.