Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ – Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κ. Καββαθά Γεώργιο και τον κ. Γεώργιο Καραχρήστο Γ. Διευθυντή της Mact Media Group .

Αφού ευχαριστήσαμε από μεριάς μας την σημαντική βοήθεια και την υποστήριξη της ΓΣΕΒΕΕ παραχωρώντας μας την αιγίδα της ΓΣΕΒΒΕ και της ΠΟΕΣΕ και αφού ανταλλάξαμε γνώμες για την καλύτερη προετοιμασία του συνεδρίου -εκθεσης καταλήξαμε , με ειδική πρόσκληση που θα στείλει η ΓΣΕΒΕΕ σε όλα τα εστιατόρια της Αττικής και της Ελλάδας όπου θα καλεί τους επαγγελματίες να επισκεφθούν την έκθεση και να  γνωρίσουν τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν από τους Ιδιώτες , τα Επιμελητήρια , τις Περιφέρειες , τους Δήμους και της Πρεσβείες ώστε να δουν την ποιότητα των προϊόντων , να κάνουν Β2Β συναντήσεις και να καταλήξουν σε συμφωνίες .

Παράλληλα αφού συζητήσαμε την αναγκαιότητα για περεταίρω προώθηση των Ελληνικών προϊόντων ο κ. Καραχρήστος πρότεινε στο Προέδρο να γίνει ένας από τους σημαντικούς ομιλητές σε ένα από τα συνέδρια που θα γίνουν στον 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας και Οίνου , όπου θα αναφερθούν στην αγροδιατροφή , στα Ελληνικά προϊόντα και την προώθηση τους στα Ελληνικά εστιατόρια.

Το συνέδριο και η έκθεση  διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο  Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της  Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.