Για την 5η συνεχή χρονιά το διεθνές Αεροδρόμιο “Changi” της Σιγκαπούρης, “κερδίζει” την πρωτιά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα αεροδρόμια στον κόσμο μετά από αξιολόγηση της Skytrax.
Το καλύτερο αεροδρόμιο στον κόσμο το “Changi” είναι λειτουργικό και “ελκυστικό” για τους επιβάτες αφού διαθέτει μεταξύ άλλων, εστιατόρια, καταστήματα, εκθεσιακούς χώρους, θεματικά πάρκα και παιδικές χαρές.
Η Skytrax προχώρησε στην διάκριση του “Changi” ως “το καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου” μετά παό έρευνα 14 εκατομμυρίων επιβατών από 105 χώρες, συμπεριλαμβανομένων και 39 παραμέτρων αναφορικά με τις υπηρεσίες και την επίδοση του αεροδρομίου.
Στο αεροδρόμιο λειτουργούν μεταξύ άλλων, 82 εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ, 153 καταστήματα, μία αίθουσα παρακολούθησης ταινιών, μία πισίνα στον τελευταίο όροφο του οικοδομήματος αλλά και τζακούζι, έναν κήπο με εκατό διαφορετικά είδη κάκτων, μία 12μετρη τσουλήθρα, παιδικές χαρές και σπα.
Το “Changi” έχει διακριθεί ως το δεύτερο καλύτερο αεροδρόμιο για δείπνο, το τέταρτο καλύτερο σε υπηρεσίες και shopping, ενώ από άποψη καθαριότητας βρίσκεται στην 6η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπό κατασκευή “Jewel Changi” αεροδρόμιο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το 2019.