Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε περίπου 3 ώρες με το νέο υπερηχητικό τζετ Boom. Ηδη, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρείας Virgin Galactic, υπέγραψε συμφωνία για την δημιουργία του Boom, του υπερηχητικού επιβατικού αεροσκάφους -πιο γρήγορο από το διάσημο Γαλλικό Concorde (που έχει πια αποσυρθεί)- με την νεοσύστατη εταιρεία Boom Technology με έδρα το Ντένβερ του Κολοράντο.
Το Boom σχεδιάζεται να έχει 55 θέσεις (όλες κατηγορίας business) και να ταξιδεύει με ταχύτητα Μαχ 2,2, υπερδιπλάσια του ήχου φθάνοντας τα 2.335 χιλιόμετρα την ώρα (έναντι 2.180 χλμ./ώρα του Concorde). Με αυτή την ταχύτητα, το Boom θα κάνει την διαδρομή Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε μόνο τρεις ώρες και 15 λεπτά, Σαν Φρανσίσκο-Τόκιο σε 5,5 ώρες και Σίδνεϊ-Λος ‘Αντζελες σε 6 ώρες και 45 λεπτά.
Αρχικά θα δημιουργηθεί ένα μικρότερο Baby Boom, που θα αποτελέσει το πρωτότυπο για το Boom κανονικού μεγέθους. Η πρώτη δοκιμαστική πτήση του μίνι-Baby Boom προγραμματίζεται εντός του 2018, ενώ του κανονικού Boom το 2020. Καλώς εχόντος των πραγμάτων το υπερηχητικό τζετ θα απογειωθεί το 2023.