Μία νέα τουριστική έκθεση, εσωτερικού τουρισμού η Greek Travel Show, διοργανώνεται  για πρώτη φορά φέτος 19-21 Μαΐου, στο Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών “Helexpo Maroussi”, από τη ΔΕΘ-Helexpo.
Η νέα διοργάνωση θα αποτελέσει την B2C (Business to Consumer) εκδοχή της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia”, η οποία πραγματοποιείται εδώ και 32 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.
Στόχος της Greek Travel Show είναι να δώσει τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, πετυχαίνοντας άμεσες πωλήσεις στο ευρύ κοινό, αλλά και να ενημερώσει, λίγο πριν από την έναρξη της τουριστικής σεζόν, τους δυνητικούς ταξιδιώτες για τα τουριστικά πακέτα και τις προσφορές ελκυστικών τιμών από τους εκθέτες. Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα μπορέσουν να ενημερωθούν για τουριστικούς προορισμούς, να γνωρίσουν τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να ψυχαγωγηθούν και να προγραμματίσουν τις διακοπές τους.
Η “Greek Travel Show” θα πλαισιώνεται και από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα δοθεί η δυνατότητα στους τουριστικούς φορείς, να αναπτύξουν μια πληθώρα ενημερωτικών πολιτιστικών και γαστρονομικών εκδηλώσεων, προκειμένου να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικοί στους λάτρεις των ελληνικών διακοπών.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης Greek Travel Show 2017″ ενδεικτικά θα περιλαμβάνουν:
►Πολιτιστικές δράσεις και έθιμα από όλη την Ελλάδα
►Γαστρονομικές παρουσιάσεις από ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς
►Eνημερωτικές συζητήσεις με αντικείμενο το τουριστικό marketing
►Παρουσιάσεις τουριστικών προορισμών σε δημοσιογράφους και bloggers
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν αεροπορικά εισιτήρια, ταξίδια, διαμονές σε ξενοδοχεία και πολλά άλλα δώρα.