Η τουριστική Ελλάδα συστήνεται στο κοινό και τους τουριστικούς επαγγελματίες της Αμερικής, με μία μοναδική πολυδιάστατη εκδήλωση που διοργανώνεται στην καρδιά του Manhattan.
Η έκθεση “Greek Panorama” πραγματοποιείται στο Grand Central Terminal Station της Νεας Υόρκης στις 12-13 Μαίου 2017.
Στο πλαίσιο της, η εταιρεία Hellas North American Events Inc. διοργανώνει, την Πέμπτη 11 Μαίου, τα “Greek Panorama Β2Β Sessions”, αφιερωμένα αποκλειστικά στους επαγγελματίες από την Αμερικανική και την Ελληνική αγορά. Μία μοναδική ευκαιρία συνάντησης επαγγελματιών και στελεχών τουριστικών επιχειρήσεων της Αμερικανικής αγοράς για να εημερωθούν υπηρεσίες και προϊόντα σας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν προκανονισμένες συναντήσεις με ειδικά επιλεγμένους buyers, επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων της Αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς, τόσο από τον τομέα του leisure όσο και από την αγορά events και meetings.
Το b2b event της Έκθεσης Greek Panorama θα διοργανωθεί στον high-end πολυχώρο Kellari και θα συνδυαστεί με show γαστρονομίας ελληνικών γεύσεων από διακεκριμένους chefs.
Ήδη, το “Greek Panorama Β2Β Sessions” κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματιών της αμερικανικής ταξιδιωτικής αγοράς καθώς προσφέρει μία μοναδική ευκαιρία πραγματοποίησης κατ’ ιδίαν επαγγελματικών συναντήσεων με ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς.
Το κόστος συμμετοχής για μία επιχείρηση στα Greek Panorama B2B Sessions στις 11.05.2017 είναι 1.500 USD* (δεν εμπίπτει ΦΠΑ) και μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει set of appointments (minimum guaranteed 12-14 ραντεβού), θέση/τραπέζι για τις συναντήσεις, συμμετοχή στο networking greek breakfast/lunch/dinner, κοινοποίηση στοιχείων επικοινωνίας buyers, αναφορά συμμετοχής στο επικοινωνιακό υλικό της διοργάνωσης, option προτεραιότητας για το event του 2018) . Για εκθέτες που συμμετέχουν με περίπτερα στην έκθεση Greek Panorama στο Grand Central Terminal Station (12-13.05.2017) η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για συμμετοχές μέλη ΣΕΤΕ/ ΗΑΤΤΑ ισχύει έκπτωση 10%.
Περισσότερες πληροφορίες στην διεύθυνση:www.greekpanorama.com ή στα τηλέφωνα:
+30210 9713281, +30210 9734859.