Την περασμένη Παρασκευή 21 Απρίλιου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας για την τουριστική περίοδο 2017, με την παρουσία των Αρχών της Χερσονήσου αλλά και την τέλεση Αγιασμού.
Σε μια ιδιαίτερα θετική και ευοίωνη για τον Ελληνικό τουρισμό χρονιά, το Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε επίσημα τους επισκέπτες του, τελώντας τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της ομάδας διοίκησης του ξενοδοχείου και του Διευθύνοντα Συμβούλου Ανδρέα Μεταξά.
Το ξενοδοχείο τίμησαν με την παρουσία τους ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Γιώργος Μακρογιαννάκης, ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου Μανώλης Κουκάκης και ο Αντιδήμαρχος Χερσονήσου σε θέματα Τουρισμού Θέμης Μουντράκης.
Ο Διευθυντής του Creta Maris Beach ResortΝίκος Βλασιάδης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρεθέντες, καλώντας όλη την ομάδα του ξενοδοχείου να συνεχίσει την παράδοση των 42 χρόνων, προσφέροντας στους επισκέπτες άριστες υπηρεσίες και αυθεντική εμπειρία διακοπών.