Εναρμονισμένο με την σύγχρονη εικόνα που παρουσιάζει το ξενοδοχείο Aegli Hotel Volos μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του, το νέο λογότυπο αντανακλά σχεδιαστικά την ιστορικότητα και τις διαχρονικές αξίες του κτιρίου, καθώς και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας που παρέχει.
Το σήμα του νέου λογοτύπου αποτελείται από τη σύνθεση των αρχικών γραμμάτων Α και H, με ελληνική γραμματοσειράαπέριττου ύφους της περιόδου του νεοκλασικισμού, σχεδιασμένη το 1805 από το διάσημο γάλλο τυπογράφο Firmin Didot.
Το γράμμα Α απεικονίζει την κλασική και ιστορική σημασία του κτιρίου, ενώ το Η σε πλάγια, κινητική θέση, υποδηλώνειτην ανανέωση-ανακαίνιση του ξενοδοχείου και τον επιχειρηματικό του δυναμισμό.
Για το σχεδιασμό επιλέχθηκαν συμμετρικές και γεωμετρικές γραμμές, με στόχο να ταυτιστεί με την καλή οργάνωση και το απόλυτα σύγχρονο προφίλ του Aegli Hotel Volos. Η στιβαρή, κομψή και επιβλητική τυπογραφία με την επιλογή κεφαλαίων γραμμάτων αποπνέει κύρος, συνέπεια, αξιοπιστία και διαχρονικότητα.
Το νέο λογότυπο, βασισμένο στις ανάγκες της εποχής μας και τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού, συνδυάζει το κλασικό μετο μοντέρνο και διατηρεί μια μινιμαλιστική αισθητική γραμμή, με στόχο την αμεσότητα στην οπτική επικοινωνία χωρίςπεριττά στοιχεία. Με αυτό τον τρόπο, επιτυγχάνει να συνδυάσει την αξία του παλιού και τη γοητεία του νέου με ένασύγχρονο και αυθεντικό τρόπο.