Το λες και επανάσταση στις μεταφορές. Το υβριδικό αεροσκάφος μπορεί να μεταφέρει βαρύ φορτίο και προσωπικό σε οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία και οι πτήσεις του θα ξεκινήσουν το νωρίτερο το 2018. Πρόκληση,  ότι κινείται γρήγορα, με ελάχιστο κόστος σε περιοχές χωρίς υποδομή και είναι φιλικό στο περιβάλλον.
Η εταιρεία Straightline Aviation συνεργάτης της Lockheed Martin που φέρνει την επανάσταση με το υβριδικό αεροσκάφος Hybrid Airship σκοπεύει να το λανσάρει στην αγορά της Κίνας και του Ειρηνικού. Η εταιρεία η οποία ήδη έχει γραφεία στην Βρετανία, προσανατολίζεται στο να επεκτείνει το δίκτυό της και στην συγκεκριμένη περιοχή.
Το υβριδικό αεροσκάφος, το οποίο είναι αποτέλεσμα προσπαθειών που κόστισε εκατομμύρια δολάρια για την έρευνα και την ανάπτυξη, έχει στόχο την μείωση του κόστους των αερομεταφορών ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές. Για την προσγείωση του απαιτείται ελάχιστη ή καμία υποδομή στο έδαφος,  καίει  σημαντικά λιγότερο καύσιμο σε σύγκριση με τα συμβατικά αεροσκάφη κάτι που το καθιστά μια φιλική προς το περιβάλλον λύση.