Το σημαντικό έργο  του ΗΑΤΤΑ, δεσμευτήκαν ότι θα συνεχίσουν τα Μέλη του Προεδρείου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα κατά την πρώτη συνεδρίαση των εκλεγέντων, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2017.
Στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιου του ΗΑΤΤΑ συμμετέχουν δραστήριοι και καταξιωμένοι επαγγελματίες, τόσο παλιοί και έμπειροι όσο και νέοι και ικανοί, δίνοντας την απαιτούμενη ανανέωση  και μία νέα δυναμική.
Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίασή του, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη του κλάδου και την επίλυση των προβλημάτων του, αλλά και στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.
Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες εκλογές εξελέγησαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στην οποία Πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ο κ. Λύσανδρος  Τσιλίδης και Γενικός Γραμματέας ο κ. Στάθης Σκρέτας.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του ΗΑΤΤΑ έχει εξής:  
Πρόεδρος: Σκρέτας Στάθης, ES Tours
Αντιπρόεδροι: Λάμπρου Άγγελος, Manessis Travel, Φούντας Παναγιώτης, Kronos Travel, Ανθόπουλος Κώστας, Pyramis International Travel
Γεν. Γραμματέας: Κελαϊδίτης Νικόλας, Passepartout Tours
Ταμίας: Κοντός Βασίλης, Corfu Holidays Travel – Κέρκυρα
Γεν. Έφορος: Παλιούρας Γιώργος, Cruiseway
Μέλη: Kαμμένος Μάριος, Fourways Travel- Βόλος, Καραμπατζάκη Ευαγγελία, Leon Tours- Αλεξανδρούπολη, Μινόπουλος Μιχάλης, I.Q. Holidays, Μπερέτης Στράτος, Oreo  Travel- Ρέθυμνο, Παναγιωτόπουλος Χρήστος, La Greca Travel, Σκάγια Βασιλική, Dayrise Holidays- Θεσσαλονίκη, Τριγκιλίδας Βασίλης, Trigilidas Travel- Καλαμάτα, Τσιλίδης Λύσανδρος, Emphasis On Travel.