Ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους στον τομέα του Τουρισμού, θα έχει αύριο Τρίτη στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο 2ήμερης (σήμερα και αύριο) περιοδείας του σε Ηράκλειο και Λασίθι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη σήμερα το πρωί 
θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Περιφέρεια Κρήτης, με τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη, και τους Δημάρχους του νησιού.
Ακολούθως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ στις 7.30 το βράδυ θα μιλήσει στον κινηματογράφο «Αστόρια», στην πόλη του Ηρακλείου.
Την Τρίτη το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της Ανατολικής Κρήτης, που θα γίνει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Στη συνέχεια θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου. Από εκεί θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο της πόλης, Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζομένους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.