Για την συμβολή του στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας τιμήθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, σε εκδήλωση για τον Ιατρικό Τουρισμό στην χώρα μας.
Ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη στο πλαίσιο συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Δημιουργίας Συνεργατικού Μηχανισμού Τουρισμού Υγείας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.
Κύριο αντικείμενο της εκδήλωσης ήταν η ανάπτυξη κοινής στρατηγικής και δράσης για την αξιοποίηση του Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας. Αποτελεί δε την απαρχή της υλοποίησης κοινού οράματος, ώστε να καταστεί το Μαρούσι  Διεθνές Κέντρο Ιατρικού Τουρισμού.
Ο κ.Πατούλης απένειμε την πλακέτα τονίζοντας: «είναι μεγάλη τιμή να στηρίζει ο Νίκος Δασκαλαντωνάκης την πρωτοβουλία μας αυτή, καθώς ο Όμιλός του έχει ταυτιστεί όχι μόνο με τον τουρισμό, αλλά με την ανάπτυξη της χώρας μας γενικότερα παρέχοντας καινοτόμες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες, υποδειγματική υποδομή φιλοξενίας και ποιοτικές υπηρεσίες». 
Στην ημερίδα συμμετείχαν εκπρόσωποι  της περιοχής του Αμαρουσίου, των Δημοσίων Νοσοκομείων, Ιδιωτικών Κλινικών, Διαγνωστικών Κέντρων, Μεγάλων Ιατρείων, Κέντρων Εξωσωματικής Γονιμοποίησης κ.ά.