Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια Κεφαλονιά-Βενετία από την low cost αεροπορική εταιρεία VOLOTEA που ξεκινά στις 27 Ιουνίου αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς με την Βενετία.
Δρομολόγια
Από τις 27 Ιουνίου έως και τις 18 Ιουλίου θα πραγματοποιείται ένα δρομολόγιο κάθε Τρίτη ενώ από τις 25 Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου θα πραγματοποιείται και δεύτερο δρομολόγιο κάθε Πέμπτη.
Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 18 δρομολόγια έως και τις 12 Σεπτεμβρίου οπότε και θα πέσει η αυλαία της αεροπορικής σύνδεσης.
Φθηνά εισιτήρια
Αν και οι τιμές επιστροφής από Βενετία κυμαίνονται από 37€-150€, τον Σεπτέμβριο υπάρχουν αρκετές προσφορές από Κεφαλονιά με κόστος μόλις 5€ στις ακόλουθες ημερομηνίες : 27/6, 4/7 , 25/7, 27/7, 1/8, 8/8, 29/8, 5/9 & 12/9 (πιθανόν να υπάρξουν τροποποιήσεις).
Στην ουσία βέβαια το σημαντικά υψηλότερο κόστος επιστροφής επιμερίζει το ποσό που πρέπει να δαπανήσει ο επιβάτης καθώς είναι αρκετά μεγαλύτερο από το κόστος αναχώρησης από την Κεφαλονιά.
Η εταιρεία
Η VOLOTEA είναι η τρίτη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανά αριθμό επιβατών και εδρεύει στη Βαρκελώνη. Διαθέτει 19 αεροπλάνα Boeing 717 και 4 αεροπλάνα Airbus A319 τα οποία συνδέεουν 77 προορισμούς, εκ των οποίων είναι και η Αθήνα, η Ζάκυνθος, το Ηράκλειο, η Κέρκυρα, η Κως, η Μύκονος, η Μυτιλήνη, η Πρέβεζα, η Ρόδος, η Σαντορίνη, η Σάμος και η Σκιάθος. Η γειτονική Ζάκυνθος συνδέεται με τρεις περιοχές της Ιταλίας, την Βενετία , την Νάπολη και το Μπάρι ενώ η Κέρκυρα συνδέεται με 7 ευρωπαϊκούς προορισμούς σε Ιταλία και Γαλλία.