Ερευνα-εργαλείο για τους επιχειρηματίες του Τουρισμού της Κεφαλονιάς, από το Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Τα αποτελέσματα της σημαντικής αυτής έρευνας για την ψηφιακή παρουσία στο διαδίκτυο των τουριστικών επιχειρήσεων του νησιού, θα παρουσιαστούν αύριο Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Αργοστόλι στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τ.Ε. του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, στις 18.00 στην Αίθουσα Ευαγγελάτου, Αντώνη Τρίτση 1.
Η έρευνα, με υπεύθυνο τον Δρ. Α.Κονιδάρη, πραγματοποιήθηκε σε περίπου 400 Websites τουριστικών επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς. Και τα σημαντικά αποτελέσματά της θα δημιουργήσουν ένα νέο εργαλείο για τους επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων αλλά και όσους έχουν ή σκοπεύουν να δημιουργήσουν Website.
Στόχος είναι οι επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού να γνωρίσουν τις τεχνικές βελτίωσης της ψηφιακής τους παρουσίας και της θέσης τους στις μηχανές αναζήτησης του Διαδικτύου, κυρίως στην Google. Αξιολογείται η παρούσα κατάσταση και προτείνονται τρόποι βελτίωσης της ψηφιακής παρουσίας των τουριστικών επιχειρήσεων.
Η παρουσίαση θα είναι ανοιχτή για τους επιχειρηματίες τουρισμού, για τους φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, για τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και για το κοινό.