Η Airbus παρουσιάζει τον πρώτο στο κόσμο ηλεκτρονικό «βοηθό» κρατήσεων καθώς και άλλες ταξιδιωτικές τάσεις στην ITB στο Βερολίνο.
Το iflyA380.com -ένα μοναδικό στο είδος του «εργαλείο» για το πιο εμβληματικό αεροσκάφος- ανεβάζει τον σχεδιασμό του ταξιδιού σε άλλο επίπεδο δίνοντας στους επιβάτες την δυνατότητα να σχεδιάσουν την ταξιδιωτική εν πτήση εμπειρία, επιλέγοντας πιο πλατιά καθίσματα, ανώτερο σέρβις, περισσότερες δυνατότητες ψυχαγωγίας και γενικότερα μια πιο άνετη πτήση.
Το iflyA380.com εκπροσωπεί το πρώτο και μοναδικό σύστημα αναζήτησης πτήσεων που επιλέγει αποτελέσματα βάσει του τύπου του αεροσκάφους, προαναγγέλοντας μια νέα τάση στη διαφοροποίηση πτήσεων με το διώροφο A380. Για πρώτη φορά οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την πτήση με A380 που επιθυμούν.
Το iflyA380.com αποτελεί επίσης ένα χρήσιμο βοήθημα για ταξιδιωτικούς πράκτορες που επιθυμούν να προσφέρουν μια αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία στους πελάτες τους συμπεριλαμβάνοντας τις πτήσεις με A380 θα ενισχύσουν την επαγγελματική τους προσφορά και θα δημιουργήσουν ένα διακριτό πλεονέκτημα.
Περιηγηθείτε
Στην ιστοσελίδα iflyA380.com, οι ταξιδιώτες μπορούν να περιηγηθούν σε όλες τις πτήσεις με A380, διερευνώντας όλους τους προορισμούς με A380 και ανακαλύπτοντας τις ξεχωριστές εν΄ πτήση υπηρεσίες που οι αερομεταφορείς διεθνούς επιπέδου προσφέρουν σε κάθε θέση.
Ευκολία στη χρήση
Οι χρήστες απλά επιλέγουν το τόπο αναχώρησης, προορισμού, και χρόνο ταξιδιού. Τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα αποκαλύψουν όλες τις σχετικές πτήσεις με A380, υποδεικνύοντας τον μεταφορέα, τιμή, και πρόγραμμα. Μετά την επιλογή της προτιμητέας πτήσης, οι χρήστες πλοηγούνται αυτόματα στην ιστοσελίδα του μεταφορέα για να ολοκληρώσουν την κράτηση.
A380 αγαπημένο αεροσκάφος των επιβατών
Το πιο ευρύχωρο αεροσκάφος στον κόσμο. Σύμφωνα με έρευνα, το 98% των επιβατών ενός A380 θα συνιστούσε σε φίλους και συγγενείς να ταξιδέψουν μ’ αυτό, ενώ το 60% δηλώνει την επιθυμία να ταξιδέψει με ένα τέτοιο αεροσκάφος.
Μέχρι σήμερα, περίπου 170 εκατομμύρια επιβάτες έχουν πετάξει με ένα Α380. Ταξιδεύοντας με τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο σε περισσότερα από 110 δρομολόγια και 55 προορισμούς, το A380 έχει κηρυχτεί ως ο καλύτερος τύπος αεροσκαφών (Best Aircraft Type) από το περιοδικό Global Traveller για δύο συνεχόμενες χρονιές.
Άνεση
Το A380 προσφέρει περισσότερο χώρο και τα πιο μεγάλα και άνετα καθίσματα στους αιθέρες σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης και της economy. Το αεροσκάφος προσφέρει ομαλό ταξίδι, προσιτή πολυτέλεια και απαράμιλλη άνεση σε όλες τις κατηγορίες.
Ένα ξεχωριστό αεροσκάφος
Το σύγχρονο αεροσκάφος το Α380 αποτελεί ορόσημο παγκοσμίως για τη μηχανική του και τον σχεδιασμό του. Επιτρέπει στις αεροπορικές εταιρείες να δημιουργήσουν τις πιο ξεχωριστές business and first class κατηγορίες στον αέρα, με ανέσεις, όπως ντους, κρεβάτια, μπαρ και σαλόνια.
Αριθμητικά στοιχεία
• Ταξιδεύει με τις 13 κορυφαίες αεροπορικές εταιρίες: Air France, Asiana Airlines, British Airways, China Southern Airlines, Emirates, Etihad Airways, Korean Air, Lufthansa, Malaysia Airlines, Qantas, η Qatar Airways, Singapore Airlines, Thai Airways International
• Εξυπηρετεί 55 προορισμούς σε 32 χώρες, συμπεριλαμβανομένων τις πιο δημοφιλείς πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, το Παρίσι, το Ντουμπάι, τη Νέα Υόρκη, Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, την Κουάλα Λουμπούρ, το Σίδνεϊ και τη Σαγκάη.
• 2.000 πτήσεις/ ανά εβδομάδα σε περισσότερα από 110 δρομολόγια
• Σε όλο τον κόσμο ένα Α380 απογειώνεται ή προσγειώνεται κάθε 3 λεπτά.