Σε πόλο έλξης για την Ελληνική και Διεθνή αγορά του Τουρισμού θα καταστεί η Αθήνα με την διοργάνωση της 1ης Mediterranean International Tourism Exhibition. Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση για την ανάδειξη αγορών θα ανοίξει τις πύλες της από 19 έως 22 Οκτωβρίου 2017 στο αναβαθμισμένο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο MEC (Λεωφ. Λαυρίου 301, 19002 Παιανία). Προορισμοί, αγορές, τάσεις, καινοτομίες, σύγχρονα εργαλεία, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, club μελών, συναντήσεις Β2Β, Workshops, όλα προσαρμοσμένα στις νέες απαιτήσεις και ευκαιρίες. Και άλλα πολλά που θα σας αποκαλύπτουμε σταδιακά στην πορεία. Σκοπός μας, η Mediterranean International Tourism Exhibition να γίνει θεσμός και να εδραιωθεί μέσα στις πρώτες Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις στον κόσμο. Στόχος μας να πλαισιώσουν την Έκθεση περισσότεροι από 350 εκθέτες από Ελληνικούς και ξένους προορισμούς, 250 επιλεγμένοι buyers και να υποδεχτούμε πάνω από 30.000 εμπορικούς επισκέπτες και κοινό. Φιλοδοξούμε, μέσα από την δημιουργική αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει η Mediterranean International Tourism Exhibition το κομβικό σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του Τουρισμού. Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους Εκθέτες, οι προκαθορισμένες σημαντικές συναντήσεις τους με κορυφαίους tour-operators από παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές και η δυναμική, λειτουργική και αισθητικά άρτια παρουσία των περιπτέρων εξασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης. Καθ’ όλη την διάρκεια της Mediterranean International Tourism Exhibition  οι Εκθέτες θα ενημερώνονται για τις παγκόσμιες τάσεις και τα σύγχρονα εργαλεία στον Τουρισμό από συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια. Στους Εκθέτες περιλαμβάνονται Ελληνικοί και ξένοι Τουριστικοί φορείς, Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεγάλες Ξενοδοχειακές και Τουριστικές επιχειρήσεις όπως τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ειδικών μορφών Τουρισμού, εναλλακτικού Τουρισμού, εταιρείες real estate, τροφίμων και ποτών. Για να πάμε μαζί, την Ελλάδα ψηλά στην Διεθνή Τουριστική και μεταβαλλόμενη σκακιέρα.

Στοχευμένη προβολή

Η διαφημιστική καμπάνια της MITE περιλαμβάνει προβολή στη διεθνή αγορά με συμμετοχή σε 37 μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, προωθητικό υλικό έντυπο και ηλεκτρονικό στο διεθνή τουριστικό τύπο καθώς και προβολή στην Ελλάδα και στην Κύπρο μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου, εντύπων, προωθητικών εκδηλώσεων, outdoor προβολή και προβολή μέσω των εντύπων της διοργανώτριας εταιρείας.

Η συμμέτοχη σας στην παραπάνω έκθεση θα είναι αποτελεσματική για την προώθηση των περιοχών, των επιχειρήσεων και γενικότερα του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Εκθεσιακό κέντρο MEC

Το MEC βρίσκεται στην Ε17 έξοδο του σύγχρονου αυτοκινητόδρομου «Αττική Οδός» και απέχει μόλις 5 λεπτά από το Διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνδέεται με το κέντρο της Αθήνας,  με το Μετρό και τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο καθώς και με 4 γραμμές των αστικών συγκοινωνιών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών η διοργανώτρια εταιρεία θα δρομολογήσει πούλμαν που θα πραγματοποιούν ειδικά δρομολόγια προς το εκθεσιακό κέντρο.

www.mite.gr

info@mite.gr