Φιλόξενο και με μια πολυτελή lifestyle προσέγγιση, το Electra Metropolis στη καρδιά της πόλης είναι το ιδανικό ξενοδοχείο, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές.  Με ένα περιβάλλον μοντέρνας αισθητικής και διαθέτοντας 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες και ένα μοναδικό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου, το Electra Metropolis, προσφέρει εξατομικευμένη διαμονή με μια προσέγγιση Ελληνικής φιλοξενίας, βασισμένη στις αξίες των Electra Hotels & Resorts.

Τα μοντέρνα δωμάτια, η εκλεπτυσμένη διακόσμηση και οι προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες θα συμβάλουν στην αξέχαστη εμπειρία διαμονής σας.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν αυτόνομο κλιματισμό,  40’’ Smart LED τηλεοράσεις, παράθυρα με διπλά τζάμια, απευθείας τηλεφωνικές γραμμές στο δωμάτιο και το μπάνιο, ξύλινα πατώματα, προϊόντα Korres στο μπάνιο, δωρεάν σύνδεση Wi-Fi, minibar, σεσουάρ μαλλιών, χρηματοκιβώτιο και μεγεθυντικό καθρέφτη στα μπάνια.

Επιπλέον, όλες οι σουίτες έχουν μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, λευκά μαρμάρινα μπάνια, ξύλινο πάτωμα, καφετιέρα και 48’’ Smart LED τηλεόραση.

Απολαύστε το πρωινό, το βραδινό σας ή ένα δροσιστικό κοκτέιλ  με μοναδική θέα την Ακρόπολη και όλη την Αθήνα, στο Metropolis Roof Garden και το M bar στο 10ο όροφο.

Στο café-bistro The Library ,  μπορείτε να απολαύστε το μεσημεριανό σας ή ένα επαγγελματικό meeting σε ένα ζωντανό lounge στο οποίο έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε παραγγέλνοντας παράλληλα το αγαπημένο σας κρασί.