Με 550 εκθέτες, 55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας και περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος στα special events, η 12η HORECA 2017 επιβεβαιώνει τον ρόλο της ως μία έκθεση πραγματικά παγκοσμίου επιπέδου!

HORECA MOTTO1 grΗ αναβάθμιση της συνολικής εμπειρίας που θα αποκομίζουν οι επισκέπτες της 12ης HORECA 2017 και η μεγιστοποίηση του εμπορικού οφέλους στο οποίο προσδοκούν οι εκθέτες της, αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες της οργανώτριας εταιρείας FORUM AE. Διαχρονική επιδίωξη τής έκθεσης είναι να προσφέρει στους ξενοδόχους και τους επιχειρηματίες της εστίασης σύγχρονες και ουσιαστικές λύσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό κάθε καταστήματος ή μονάδας φιλοξενίας.
Πλέον, ως έκθεση παγκοσμίου επιπέδου, η HORECA οργανώνεται και εμπλουτίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως όχι μόνο στις υφιστάμενες ανάγκες του κλάδου των Ξενοδοχείων και της Εστίασης αλλά και σε εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις τάσεις που κυριαρχούν στο εξωτερικό και τις εξελίξεις στην τεχνολογία.

Μέσα από την αναβάθμιση των οργανωτικών υποδομών, τον εμπλουτισμό των παράλληλων εκδηλώσεων και την ενίσχυση όλων των θεματικών τομέων, η HORECA 2017 αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο επισκεπτικό ρεκόρ και να αποτελέσει το εμπορικό και κοινωνικό γεγονός της χρονιάς για τους κλάδους της φιλοξενίας και της εστίασης! Με 550 εκθέτες και 55.000 τ.μ., η HORECA θα προσελκύσει από τις 10 ως και τις 13 Φεβρουαρίου 2017 όλους τους decission makers από τον κλάδο των ξενοδοχείων και την ευρύτερη επισιτιστική αγορά.

HORECA 2017 news2

Τεράστιο ενδιαφέρον από το σύνολο της αγοράς!

Επιβεβαιώνοντας τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει η HORECA στην εγχώρια επισιτιστική και ξενοδοχειακή αγορά, οι προμηθεύτριες εταιρείες του κλάδου φρόντισαν ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη μεγαλύτερη έκθεση που πραγματοποιείται στην Ελλάδα! Σχεδόν ταυτόχρονα με την αποστολή του ενημερωτικού φακέλου της 12ης HORECA 2017, καλύφθηκε κάθε διαθέσιμη εκθεσιακή επιφάνεια του Metropolitan Expo, ενώ πάνω από τριακόσια αιτήματα για συμμετοχή στην έκθεση τέθηκαν σε λίστα αναμονής.
Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για τον νέο τομέα HOTEL BUILD & DESIGN, ο οποίος εγκαινιάστηκε φέτος τον Φεβρουάριο και κατόρθωσε να προσελκύσει πλήθος μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων και αλυσίδων φιλοξενίας. “Ο νέος αυτός τομέας πρόκειται να ενισχυθεί με νέες συμμετοχές και να εμπλουτιστεί ακόμη περισσότερο σε περιεχόμενο στη 12η HORECA 2017, έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες γύρω από την κατασκευή, την ανακαίνιση και την εξοικονόμηση ενέργειας στα σύγχρονα ξενοδοχεία”, τονίζει ο διευθύνων σύμβουλος της FORUM AE, Νίκος Χουδαλάκης.

SpecialEvents HORECA16news

Πλουσιότερο από κάθε χρονιά το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων

HORECA17 MOTTO2 gr
Για πρώτη φορά στη χώρα μας, μία εμπορική έκθεση θα φιλοξενήσει ένα τόσο σύνθετο και ευρύ πρόγραμμα παρουσιάσεων, ομιλιών και εργαστηρίων που καλύπτουν όλο το φάσμα των λειτουργιών ενός ξενοδοχείου, εστιατορίου ή cafe-bar.
Εισηγητές διεθνούς κύρους και έμπειροι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες της HORECA εμπεριστατωμένες προτάσεις και πετυχημένα case studies στους τομείς της δόμησης, της διακόσμησης, των νέων τεχνολογιών, της γαστρονομίας, του καφέ και των cocktail. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA 2017.

Περισσότερες από 60.000 barcode προσκλήσεις!

Ως το τέλος του έτους θα έχουν αποσταλεί οι ονομαστικές barcode προσκλήσεις σε 60.000 επιχειρηματίες σε όλη τη χώρα, ενώ θα έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των αγοραστών από το εξωτερικό που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα hosted buyer της HORECA. Εξάλλου, πάνω από 200.000 χειρόγραφες προσκλήσεις θα διατεθούν από τους εκθέτες.
Aπό τον Ιανουάριο του 2017 θα ξεκινήσει η διαφημιστική προβολή της έκθεσης με στοχευμένες on-line ενέργειες και καταχωρίσεις στον κλαδικό Τύπο. Οι διαφημιστικές ενέργειες θα κορυφωθούν με τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτ, τα οποία θα βρίσκονται στον “αέρα” επί τέσσερις βδομάδες!