Με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, θα διοργανωθεί στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA), με τη συμμετοχή πλέον των 350 επαγγελματιών.  Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση του ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσειςμεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και της Ελλάδας αντίστοιχα, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στις δύο χώρες.

Πέραν των απευθείας συναντήσεων, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις προορισμών της Ελλάδας ενώ θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Έκθεση Τουριστικής Προβολής Περιφερειών, Δήμων και Τουριστικών Επιχειρήσεων στην οποία θα έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση όλοι οι σύνεδροι.

Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των φορέων του τουρισμού του Ισραήλ και της Ελλάδας.

Η διοργάνωση του εν λόγω Συνεδρίου έχει τεράστια, άμεσα και μακροπρόθεσμα, πολλαπλασιαστικά οφέλη για τη χώρα μας. Ήδη ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμούσυμμετέχει και στηρίζει το Συνέδριο, αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του.
Εντάσσεται δε, στο στρατηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών των μελών του και την ανάπτυξη και προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού.

Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι η AEGEAN AIRLINES που για μία φορά ακόμη στηρίζει τα τουριστικά δρώμενα της χώρας μας.

H FEDHATTA, είναι ο πανελλήνιος εκπρόσωπος του συνόλου του κλάδου των τουριστικών γραφείων στους αντίστοιχους εθνικούς, ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς. Ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να ενώσει και να ενδυναμώσει τους Συνδέσμους Τουριστικών Γραφείων της Ελλάδας, που απασχολούν περισσότερους από 22.000 εργαζόμενους.