350 τουριστικοί Πράκτορες στην Ελλάδα για το Ετήσιο Συνέδριό τους

Αθήνα, 17 Νοεμβρίου 2016

Με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, διοργανώνεται στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του Israel Association of Travel Agencies and Consultants (ITTAA), με τη συμμετοχή πλέον των 350 tour operators, travel agents και επαγγελματιών του τουρισμού.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση του ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Στόχος της FEDHATTA είναι το Συνέδριο να συμβάλλει δυναμικά στη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου.

Πέραν της δημοσιότητας που θα λάβει η διοργάνωση και η Ελλάδα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ισραήλ, αλλά και στη διεθνή ισραηλινή κοινότητα, ένας ιδιαίτερα υψηλός αριθμός εκπροσώπων τουριστικών γραφείων και decision makers αλλά και δημοσιογράφων, θα επισκεφθούν την Ελλάδα και θα γνωρίσουν από κοντά τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουμε, έτσι ώστε να τις προτείνουν και στους πελάτες τους, τόσο στους τουρίστες που αναζητούν ένα προορισμό διακοπών και city break προορισμών, αλλά και στους επαγγελματίες που αναζητούν τόπο διεξαγωγής συνεδρίων και incentive trips.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ισραηλινοί τουρίστες ταξιδεύουν όλο το χρόνο, και κυρίως εκτός τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του δωδεκάμηνου τουρισμού.

Παράλληλα με το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί έκθεση τουριστικής προβολής  προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων και Β2Β συναντήσεις.

Ήδη ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχει και στηρίζει το Συνέδριο αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία του για τον Ελληνικό Τουρισμό, ενώ και η AEGEAN AIRLINES είναι Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου.

Παράλληλα, στην έκθεση του Συνεδρίου συμμετέχουν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Αττικής, ο Δήμος Αθηναίων και το Thessaloniki Convention Bureau. Δυναμική είναι και η παρουσία των ελληνικών Τουριστικών επιχειρήσεων: IMT Servises, Visit Meteora.travel, Athens One Day Cruise, Athens Walking Tours, The Luxury Collection- Grande Bretagne Hotel, Porto Carras Grande Resort, και Capsis Elite Resort- Out of the Blue.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ενός από τα Agent Friendly Hotels.

Το Συνέδριο του ΙΤΤΑΑ είναι μέρος της πρωτοβουλίας «Δώδεκα» και σύντομα θα ανακοινωθεί το επόμενο Συνέδριο αντίστοιχου Συνδέσμου με τον ΙΤΤΑΑ και το πρόγραμμα των διεθνών Road Shows της FEDHATTA.