Η Celestyal ανακοίνωσε μια καμπάνια φθινοπωρινών προσφορών, η οποία είναι διαθέσιμη για νέες κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2024.

Η καμπάνια προσφέρει εξοικονόμηση έως και 50% σε όλα τα προγράμματα της εταιρείας για τα έτη 2025, 2026 και τις αρχές του 2027. Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης μείωση έως και 60% για τους τρίτους και τέταρτους επιβάτες που μοιράζονται μια καμπίνα.

Ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal, δήλωσε: «Η νέα μας καμπάνια «Ονειρεμένες Φθινοπωρινές Προσφορές» εξασφαλίζει εκπληκτικές προσφορές σε όλο το ετήσιο πρόγραμμά μας. Είτε θέλετε να εξερευνήσετε τις πανέμορφες παραλίες και τη συναρπαστική ιστορία των ελληνικών νησιών, είτε να απολαύσετε τον χειμερινό ήλιο στον Αραβικό Κόλπο, όλοι θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Επιπλέον, στη Celestyal γνωρίζουμε ότι οι κρουαζιέρες είναι καλύτερες όταν τις μοιράζεσαι με αγαπημένα πρόσωπα, και με τις απίστευτες προσφορές για τον τρίτο και τέταρτο επιβάτη υποστηρίζουμε ότι όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο!».